-

Nieuwste

Joop Hazes haalt fors uit naar Rachel: ‘Hele familie kotst haar uit’

De broer van André Hazes zaliger, Joop Hazes haalt in zijn nummer Mijn Broertje hard uit naar Rachel.

Joop trapt flink na. “Iedereen in de familie kan haar wel schieten”, klinkt het hard in het nummer.

Joop gaf Co van Raaijen de opdracht om het liedje voor hem te schrijven. Die kende André ook en schreef verschillende nummers voor de meest uiteenlopende artiesten.

Co moest in het nummer enkele flinke sneren uitdelen aan het adres van Rachel Hazes. En dat is goed gelukt.

In gesprek met weekblad Weekend onthult Co: “Ik heb het nog keurig gehouden, want als ik had opgeschreven wat ze me allemaal verteld hebben…”

Joop zingt in het nummer onder meer: “Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee. En nu hij er niet meer is, komt de ellende. In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende, maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.”

Alvorens met schrijven te beginnen, luisterde Co met gespitste oren naar alle verhalen van Joop. Andere familieleden zwijgen over Rachel, maar ze zouden er allemaal hetzelfde over denken.

“Die hele familie heeft op zijn zachtst gezegd een hekel aan Rachel. Ze kunnen haar eigenlijk wel schieten, want er zijn natuurlijk dingen voorgevallen.”

Zo spande zelfs dochter Roxeanne een rechtszaak aan tegen haar moeder omdat ze de erfenis van André geplunderd zou hebben.

Eigenlijk zou Rachel zelfs helemaal geen erfgenaam zijn. In het testament van André stond namelijk een clausule dat zijn vrouw niks zou krijgen bij een echtscheidingsprocedure.

Rachel Hazes

Op het ogenblik van het heengaan van André was die procedure al ingezet, en bijgevolg zou Rachel dus recht hebben op niks.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder