Connect with us

Nieuwste

Joop Hazes haalt fors uit naar Rachel: ‘Hele familie kotst haar uit’

De broer van André Hazes zaliger, Joop Hazes haalt in zijn nummer Mijn Broertje hard uit naar Rachel.

Joop trapt flink na. “Iedereen in de familie kan haar wel schieten”, klinkt het hard in het nummer.

Joop gaf Co van Raaijen de opdracht om het liedje voor hem te schrijven. Die kende André ook en schreef verschillende nummers voor de meest uiteenlopende artiesten.

Co moest in het nummer enkele flinke sneren uitdelen aan het adres van Rachel Hazes. En dat is goed gelukt.

In gesprek met weekblad Weekend onthult Co: “Ik heb het nog keurig gehouden, want als ik had opgeschreven wat ze me allemaal verteld hebben…”

Joop zingt in het nummer onder meer: “Hij werd leeg getrokken, daar zat zij niet mee. En nu hij er niet meer is, komt de ellende. In zijn hart nog altijd zoals ik hem kende, maar zijn ex vecht met zijn kinderen om het geld.”

Alvorens met schrijven te beginnen, luisterde Co met gespitste oren naar alle verhalen van Joop. Andere familieleden zwijgen over Rachel, maar ze zouden er allemaal hetzelfde over denken.

“Die hele familie heeft op zijn zachtst gezegd een hekel aan Rachel. Ze kunnen haar eigenlijk wel schieten, want er zijn natuurlijk dingen voorgevallen.”

Zo spande zelfs dochter Roxeanne een rechtszaak aan tegen haar moeder omdat ze de erfenis van André geplunderd zou hebben.

Eigenlijk zou Rachel zelfs helemaal geen erfgenaam zijn. In het testament van André stond namelijk een clausule dat zijn vrouw niks zou krijgen bij een echtscheidingsprocedure.

Rachel Hazes

Op het ogenblik van het heengaan van André was die procedure al ingezet, en bijgevolg zou Rachel dus recht hebben op niks.