-

Economie

‘Ilse DeLange in plaats van Mia en Dion naar het Songfestival’

Ilse DeLange is een bekende naam in de Eurovisiewereld. In 2014 deed ze mee aan het Eurovisiesongfestival als lid van de band ‘The Common Linnets’, samen met Waylon, en in 2019 was ze de mentor van Duncan Laurence die het festival won voor Nederland.

Nu lijkt het erop dat een ander land in de buurt haar diensten wil inhuren voor het Songfestival.

In een Duitse tv-show werd Ilse DeLange gevraagd of ze geïnteresseerd zou zijn om Duitsland te vertegenwoordigen op het Eurovisiesongfestival.

Dit zou echter niet als lid van ‘The Common Linnets’ zijn, maar met The BossHoss. Ilse heeft momenteel immers een slechte relatie met haar voormalige bandgenoot JB Meijers.

Volgens roddelkoningin Yvonne Coldeweijer is de reden voor de breuk tussen Ilse DeLange en JB Meijers dat Ilse zich wil richten op haar eigen carrière en niet langer haar faam wil delen met JB.

Dit betekent dat de kans klein is dat Ilse DeLange terugkeert als lid van ‘The Common Linnets’ op het Songfestival.

Ilse DeLange is momenteel erg populair in Duitsland. Ze heeft een aantal succesvolle singles en albums uitgebracht en is een bekend gezicht op de Duitse televisie.

Het is dan ook begrijpelijk dat Duitsland haar zou willen hebben als hun vertegenwoordiger op het Eurovisiesongfestival. Ilse heeft echter nog geen officiële reactie gegeven op het voorstel.

Het Eurovisiesongfestival is een van de grootste muziekshows ter wereld en trekt elk jaar miljoenen kijkers.

Het is dan ook een enorme eer om als artiest gekozen te worden om een land te vertegenwoordigen op het festival. Veel artiesten hebben hierdoor hun carrière een boost kunnen geven en zijn wereldberoemd geworden.

Ilse DeLange heeft al veel ervaring op het Songfestival en weet wat er nodig is om te winnen. Ze heeft bewezen een uitstekende mentor te zijn en kan ook als artiest zelf overtuigen op het podium.

Het is dan ook begrijpelijk dat Duitsland haar als een interessante kandidaat ziet.

Het is echter nog niet zeker of Ilse DeLange zal ingaan op het voorstel. Ze heeft momenteel een drukke carrière en moet beslissen of ze haar tijd en energie wil besteden aan het Songfestival.

Bovendien heeft ze ook nog steeds een carrière als solo-artiest en kan ze zich willen concentreren op haar eigen muziek.

Het is in elk geval duidelijk dat Ilse DeLange een grote naam is in de muziekindustrie en dat haar diensten gewild zijn.

Of ze nu besluit terug te keren naar het Eurovisiesongfestival als vertegenwoordiger van Duitsland of niet, ze zal ongetwijfeld blijven boeien met haar muziek en optredens.

Het Eurovisiesongfestival is een uniek evenement dat artiesten uit verschillende landen samenbrengt en de diversiteit van de Europese muziekcultuur viert.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder