-

Nieuwste

Harry en Meghan betrokken bij fatale achtervolging: ‘Het was afschuwelijk’

Meghan Markle, prins Harry en de moeder van Meghan, Doria Ragland, waren betrokken bij een achtervolging die bijna fataal afliep.

De drie werden in New York achtervolgd door paparazzi. Dat leidde tot meerdere bijna-botsingen.

Dat laat de woordvoerder van Harry zopas weten. Het was op het nippertje dat een tragisch voorval zich had herhaald.

Meer dan 25 jaar geleden kwam prinses Diana om het leven nadat ze in Parijs achterna werd gezeten door paparazzi. Nu stond Harry bijna hetzelfde lot te wachten.

Het voorval vond plaats na een prijsuitreiking die het drietal had bijgewoond. De woordvoerder van Harry vertelt: “Deze meedogenloze achtervolging, die meer dan twee uur duurde, leidde tot meerdere bijna-aanrijdingen.”

“Daarbij waren andere weggebruikers, waaronder twee politieagenten en voetgangers, betrokken.”

De drie vertrokken rond 22 uur bij het evenement en werd gelijk achtervolgd door om en bij de 12 fotografen.

Een cameraman zou een bijna fatale botsing hebben veroorzaakt. Nog een andere overreed bijna een politieagent.

Een bron laat weten: “De beveiliging deed alles om de fotografen af te schudden.” De beveiliging maakte ook beelden als bewijs.

Meghan en Harry zouden extreem overstuur zijn. Ook de 66-jarige Doria was d00dsbang. “Iedereen is, en dat is nog zacht uitgedrukt, heel erg van streek. Het was afschuwelijk.”

Het is niet geweten of het koppel nu terugkeert naar hun villa in Californië. Daar wonen ze samen met hun eenjarige dochter Lilibet en vierjarige zoon Archie.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder