-

Nieuwste

Grote zorgen om Ron Brandsteder: ‘Buren slaan groot alarm’

Normaal is Ron Brandsteder iedere vrijdagavond te horen op NPO Radio 5 met zijn radioshow Ron wacht op de nacht.

Vorige week heerste er grote onrust toen Ron niet kwam opdagen in de studio. Buren laten nu weten dat ze Ron ook niet meer hebben gezien.

Compleet onverwacht nam Angela Groothuizen vrijdagavond het programma over toen bleek dat Ron er niet was.

Ook Angela moest het antwoord schuldig blijven op de vraag waar Ron dan wel zat. Werkelijk geen enkele collega had iets van hem vernomen.

Inwoners van de plaats Breukeleveen, waar Ron woont, slaan nu alarm. Ook zij hebben hem niet meer gezien en ze maken zich grote zorgen.

Volgens weekblad Story hebben de buren grote schrik dat Ron iets overkomen is. Niemand heeft hem nog in de buurt van zijn huis gezien.

Zijn vrouw Yvonne vertelt doorgaans alles over haar man Ron en over haar zoon Rick die naar Afrika vertrok.

Het is opmerkelijk dat uitgerekend Yvonne nu niets wel zeggen over haar man. Ze houdt de lippen stijf op mekaar.

Er circuleren wel al langer geruchten over de gezondheid van de presentator. Het zou niet goed met hem gaan.

Hij is al enige tijd zwaar vermagerd en velen trekken dan de conclusie dat de gezondheid van Ron erg wankel is momenteel.

Dat hij niet op zijn werk kwam opdagen, dat zijn vrouw niets wil vertellen en dat de buren hem niet meer gezien hebben, doet het ergste vermoeden.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder