-

Nieuwste

Gordon werkt zichzelf in zware problemen: ‘Politie erbij gehaald’

Iedereen weet inmiddels dat Gordon en Gavin geen setje meer zijn. De breuk is op zijn zachtst gezegd niet vlekkeloos verlopen. De zanger kan het niet laten om met modder te blijven gooien en dat levert hem nu zware problemen op.

Op basis van een spion van Yvonne Coldeweijer kwam een vreemde zaak aan licht. Dit had te maken met het Grindr-profiel van Gordon.

Een bron kwam op het profiel van Gavin Rozario terecht. Dat profiel had als locatie Amsterdam-Noord. Daarna gonsde het van de geruchten dat Gavin naar Nederland was gereisd om te verzoenen met de zanger.

Dat was nonsens. Nadat de spion een screenshot had gemaakt, werd de profielfoto plotseling gewijzigd. Het profiel stond ook vol spellingsfouten. Best bizar voor iemand met de Engelse taal als moedertaal. De echtheid van het profiel werd dan ook snel in twijfel getrokken.

Ondertussen blijkt dat Gavin helemaal niet in Nederland is en dat het profiel gewoon nep is. Nu reageerde ook Gavin op de kwestie.

Evert Santegoeds onderhoudt een nauw contact met Gavin en die is laaiend. Hij zegt dat Gavin walgt van het ziekelijke stalkingsgedrag van de presentator.

Gavin zou zelfs van plan zijn om zijn ex aan te klagen. Hij onderzoekt zijn opties en wil gewoon dat Gordon stopt met hem lastigvallen.

Met het aanmaken van het nepprofiel is Gordon een stap te ver gegaan. Allicht heeft de zanger dat zelf niet in de gaten.

Het management van de zanger wil niet reageren op de beschuldigingen. Het is echter duidelijk dat dit verhaal nog een staartje krijgt.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder