Connect with us

Nieuwste

Gordon werkt zichzelf in zware problemen: ‘Politie erbij gehaald’

Iedereen weet inmiddels dat Gordon en Gavin geen setje meer zijn. De breuk is op zijn zachtst gezegd niet vlekkeloos verlopen. De zanger kan het niet laten om met modder te blijven gooien en dat levert hem nu zware problemen op.

Op basis van een spion van Yvonne Coldeweijer kwam een vreemde zaak aan licht. Dit had te maken met het Grindr-profiel van Gordon.

Een bron kwam op het profiel van Gavin Rozario terecht. Dat profiel had als locatie Amsterdam-Noord. Daarna gonsde het van de geruchten dat Gavin naar Nederland was gereisd om te verzoenen met de zanger.

Dat was nonsens. Nadat de spion een screenshot had gemaakt, werd de profielfoto plotseling gewijzigd. Het profiel stond ook vol spellingsfouten. Best bizar voor iemand met de Engelse taal als moedertaal. De echtheid van het profiel werd dan ook snel in twijfel getrokken.

Ondertussen blijkt dat Gavin helemaal niet in Nederland is en dat het profiel gewoon nep is. Nu reageerde ook Gavin op de kwestie.

Evert Santegoeds onderhoudt een nauw contact met Gavin en die is laaiend. Hij zegt dat Gavin walgt van het ziekelijke stalkingsgedrag van de presentator.

Gavin zou zelfs van plan zijn om zijn ex aan te klagen. Hij onderzoekt zijn opties en wil gewoon dat Gordon stopt met hem lastigvallen.

Met het aanmaken van het nepprofiel is Gordon een stap te ver gegaan. Allicht heeft de zanger dat zelf niet in de gaten.

Het management van de zanger wil niet reageren op de beschuldigingen. Het is echter duidelijk dat dit verhaal nog een staartje krijgt.