-

Nieuwste

Gordon weer aan de verboden middelen: ‘Terugval met verkeerde afloop’

Rogier van der Linden, de ex van Gordon, vreest voor een zware terugval van de presentator. Hij is bang dat hij weer aan het spul raakt. “Wat een verkeerde afloop kan hebben”, waarschuwt Rogier.

Rogier zegt dat hij ontzettend blij was toen hij hoorde dat Gordon een nieuwe liefde had gevonden. Hij kon het echter niet geloven toen kort daarna de verloving alweer verbroken was.

In gesprek met weekblad Weekend onthult Rogier: “Ik had echt het idee: dit gaat ‘m worden! Dat dit misging, zag ik niet aankomen.”

“Ik hoorde het al voordat het naar buiten kwam, toen had ik al contact met Gordon gehad, en hij was helemaal kapot”, gaat hij verder.

Rogier weet dat Gordon nog altijd helemaal kapot is van de breuk. En de opinie van heel Nederland helpt niet echt.

Daarover zegt de ex van de zanger: “Hij krijgt veel steun, maar ook veel gemene berichten. Het viel me wel op dat alle media heel mild waren. Terecht, want het is echt een moeilijk moment geweest, waarbij wij, de mensen om hem heen, dachten: gaat dit niet de foute kant op?”

Rogier komt ook nog eens terug op de talrijke verslavingen van Gordon. Hij vertelt: “Gaat hij een terugval krijgen, of nog een stapje verder?”

Hij vreest dan ook dat Gordon weer naar de verboden middelen zal grijpen om zijn verdriet te verwerken. En dat zou een verkeerde afloop met zich kunnen brengen.

Rogier vreest zelfs een 0verdosis. “Niet dat hij dat gezegd heeft of zo, maar als iets echt heel erg tegenzit… Als het mis kan gaan, dan is het op zo’n moment. Dat gaat toch door je hoofd.”

Rogier probeert er dan ook zoveel mogelijk te zijn voor de zanger. Wil Rogier de presentator een nieuwe kans geven? “Zeg nooit nooit. Maar dan moet er net dat ene klikje zijn en dat is wat er bij ons ontbrak.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder