Connect with us

Nieuwste

Gordon weer aan de verboden middelen: ‘Terugval met verkeerde afloop’

Rogier van der Linden, de ex van Gordon, vreest voor een zware terugval van de presentator. Hij is bang dat hij weer aan het spul raakt. “Wat een verkeerde afloop kan hebben”, waarschuwt Rogier.

Rogier zegt dat hij ontzettend blij was toen hij hoorde dat Gordon een nieuwe liefde had gevonden. Hij kon het echter niet geloven toen kort daarna de verloving alweer verbroken was.

In gesprek met weekblad Weekend onthult Rogier: “Ik had echt het idee: dit gaat ‘m worden! Dat dit misging, zag ik niet aankomen.”

“Ik hoorde het al voordat het naar buiten kwam, toen had ik al contact met Gordon gehad, en hij was helemaal kapot”, gaat hij verder.

Rogier weet dat Gordon nog altijd helemaal kapot is van de breuk. En de opinie van heel Nederland helpt niet echt.

Daarover zegt de ex van de zanger: “Hij krijgt veel steun, maar ook veel gemene berichten. Het viel me wel op dat alle media heel mild waren. Terecht, want het is echt een moeilijk moment geweest, waarbij wij, de mensen om hem heen, dachten: gaat dit niet de foute kant op?”

Rogier komt ook nog eens terug op de talrijke verslavingen van Gordon. Hij vertelt: “Gaat hij een terugval krijgen, of nog een stapje verder?”

Hij vreest dan ook dat Gordon weer naar de verboden middelen zal grijpen om zijn verdriet te verwerken. En dat zou een verkeerde afloop met zich kunnen brengen.

Rogier vreest zelfs een 0verdosis. “Niet dat hij dat gezegd heeft of zo, maar als iets echt heel erg tegenzit… Als het mis kan gaan, dan is het op zo’n moment. Dat gaat toch door je hoofd.”

Rogier probeert er dan ook zoveel mogelijk te zijn voor de zanger. Wil Rogier de presentator een nieuwe kans geven? “Zeg nooit nooit. Maar dan moet er net dat ene klikje zijn en dat is wat er bij ons ontbrak.”