Connect with us

Economie

Gordon terug in Dubai om te zoeken naar jong vriendje: “Een nieuwe Gavin is onderweg”

Gordon is de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws vanwege het beëindigen van zijn huwelijk met Gavin.

Na een kortstondig bezoek aan Gavin in Australië werd hij gezien in het vliegtuig richting Dubai.

Inmiddels is Gordon terug in Dubai op zoek naar een nieuwe liefde en volgens roddelkanalen is hij alweer gespot met een andere man.

Geghost
Na de aankondiging van de scheiding werd bekend dat Gavin Gordon had ‘geghost’. Dit houdt in dat hij niets meer van zich liet horen en het huwelijk had geannuleerd.

Gordon was hier kapot van en de situatie werd nog erger toen Gavin een interview gaf van acht pagina’s aan het weekblad Story.

Hierin besprak hij de psychische pr0blemen van Gordon, waaronder hevige stemmingswisselingen. Beiden beschuld!gden elkaar ook van verslav!ngen aan i!legale middelen.

Op Instagram liet Gordon weten volledig uitgeput te zijn, maar even later leek hij alweer de oude.

Hij heeft echter alweer voor de 36e keer zijn Instagram-account verwijderd, wat de vraag oproept of hij gelukkig of bedroefd is.

Gordon terug in Dubai
Roddelkanalen houden Gordon scherp in de gaten en vernamen dat hij alweer met een nieuwe man is gespot in Dubai.

Een volger zag hem met deze man en we zijn benieuwd hoelang hij nog offline blijft. Even later kwam Juicechannel met vermeend bewijs van Gordon samen met zijn nieuwe liefde.

Het lijkt erop dat Gordon in Dubai op zoek is naar een nieuwe partner en volgens bronnen is hij vastberaden om een nieuwe Gavin te vinden.

Het is echter afwachten hoe dit gaat aflopen en of Gordon zijn Instagram-account weer zal activeren om zijn nieuwe liefde te tonen aan de wereld.

Het is niet de eerste keer dat Gordon op zoek is naar de liefde van zijn leven. Eerder had hij relaties met onder andere Raoul Heertje en Rogier van der Linden.

Het huwelijk met Gavin was ook niet zijn eerste, want eerder was hij getrouwd met Betty de Groot en Anke Bijlsma.

Gordon heeft in het verleden laten weten dat hij graag een stabiele relatie wil en dat hij het niet fijn vindt om alleen te zijn.

Het lijkt erop dat hij deze zoektocht voortzet en we zullen zien of hij in Dubai de liefde van zijn leven zal vinden.