-

Economie

Gordon terug in Dubai om te zoeken naar jong vriendje: “Een nieuwe Gavin is onderweg”

Gordon is de afgelopen weken veelvuldig in het nieuws vanwege het beëindigen van zijn huwelijk met Gavin.

Na een kortstondig bezoek aan Gavin in Australië werd hij gezien in het vliegtuig richting Dubai.

Inmiddels is Gordon terug in Dubai op zoek naar een nieuwe liefde en volgens roddelkanalen is hij alweer gespot met een andere man.

Geghost
Na de aankondiging van de scheiding werd bekend dat Gavin Gordon had ‘geghost’. Dit houdt in dat hij niets meer van zich liet horen en het huwelijk had geannuleerd.

Gordon was hier kapot van en de situatie werd nog erger toen Gavin een interview gaf van acht pagina’s aan het weekblad Story.

Hierin besprak hij de psychische pr0blemen van Gordon, waaronder hevige stemmingswisselingen. Beiden beschuld!gden elkaar ook van verslav!ngen aan i!legale middelen.

Op Instagram liet Gordon weten volledig uitgeput te zijn, maar even later leek hij alweer de oude.

Hij heeft echter alweer voor de 36e keer zijn Instagram-account verwijderd, wat de vraag oproept of hij gelukkig of bedroefd is.

Gordon terug in Dubai
Roddelkanalen houden Gordon scherp in de gaten en vernamen dat hij alweer met een nieuwe man is gespot in Dubai.

Een volger zag hem met deze man en we zijn benieuwd hoelang hij nog offline blijft. Even later kwam Juicechannel met vermeend bewijs van Gordon samen met zijn nieuwe liefde.

Het lijkt erop dat Gordon in Dubai op zoek is naar een nieuwe partner en volgens bronnen is hij vastberaden om een nieuwe Gavin te vinden.

Het is echter afwachten hoe dit gaat aflopen en of Gordon zijn Instagram-account weer zal activeren om zijn nieuwe liefde te tonen aan de wereld.

Het is niet de eerste keer dat Gordon op zoek is naar de liefde van zijn leven. Eerder had hij relaties met onder andere Raoul Heertje en Rogier van der Linden.

Het huwelijk met Gavin was ook niet zijn eerste, want eerder was hij getrouwd met Betty de Groot en Anke Bijlsma.

Gordon heeft in het verleden laten weten dat hij graag een stabiele relatie wil en dat hij het niet fijn vindt om alleen te zijn.

Het lijkt erop dat hij deze zoektocht voortzet en we zullen zien of hij in Dubai de liefde van zijn leven zal vinden.

Economie

Cameravrouw heeft ‘ander verhaal’ over incident met Joost Klein: ‘Dit is er echt gebeurd’

De cameravrouw, betrokken bij het incident dat leidde tot de diskwalificatie van Joost Klein voor de finale van het Eurovisie Songfestival, heeft een andere lezing van de gebeurtenissen dan de artiest zelf, volgens de directeur-generaal van de European Broadcasting Union, Noel Curran.

In een interview met de Zweedse radiozender Sveriges Radio, vermeldde Curran dat de verklaringen van de cameravrouw verschillen van die van Klein, maar hij specificeerde niet wat haar versie van het verhaal inhoudt.

De directeur-generaal reageerde op een statement van de AVROTROS over het voorval dat ervoor zorgde dat Klein niet kon deelnemen aan het Songfestival.

Volgens de omroep had Klein een “dreigende beweging” gemaakt naar de camera omdat de cameravrouw hem bleef filmen, ondanks zijn herhaalde verzoeken om dat niet te doen. Hij zou de cameravrouw hierbij niet fysiek hebben aangeraakt.

Dit is de eerste keer in de 68-jarige geschiedenis van het Eurovisie Songfestival dat een land wordt gediskwalificeerd nadat de wedstrijd al begonnen is.

Na deze ongekende gebeurtenis is de Eurovisie Songfestivalgemeenschap in rep en roer. De diskwalificatie van Joost Klein heeft niet alleen impact op de Nederlandse delegatie, maar roept ook vragen op over de regelgeving en de handhaving ervan tijdens het festival.

Fans en experts debatteren hevig over de consequenties van dit besluit en de transparantie van het besluitvormingsproces.

Op sociale media hebben zowel supporters van Klein als kijkers die pleiten voor strikte naleving van de regels hun mening niet onder stoelen of banken gestoken.

Deze situatie heeft een levendige discussie op gang gebracht over de grenzen van artistieke vrijheid en respect voor de operationele normen binnen een dergelijk internationaal evenement.

Het Eurovisie Songfestival staat bekend om zijn diversiteit en inclusiviteit, waardoor dit incident des te opmerkelijker is. De organisatie staat nu voor de uitdaging om haar regels te herzien en mogelijk aan te passen om toekomstige conflicten te voorkomen en tegelijkertijd de integriteit van het evenement te waarborgen.

Noel Curran benadrukte dat het belangrijk is om uit dit voorval te leren en het festival te blijven verbeteren voor alle deelnemende landen en artiesten.

Lees verder