Connect with us

Nieuwste

Gordon is beschuldigingen spuugzat: ‘Ik ben geen narcist!”

Gordon deelt het ene ogenblik alles met zijn volgers, en het andere moment is hij niet meer te bespeuren op de sociale media.

Nog voordat ex-verloofde Gavin de vuile was over Gordon buiten hing, noemden velen Gordon al een narcist. Daarover vertelt de zanger: “Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen.”

Eerder liet Gordon weten dat hij nooit meer met de media zou praten, maar de laatste tijd was hij opener dan ooit tevoren.

Gordon vertelde in geuren en kleuren over zijn relatie met Gavin en ook hoe deze relatie abrupt ten einde kwam.

Na de breuk zette hij zijn Instagram weer offline. Gavin had een groot interview gegeven in weekblad Privé, waarop de presentator fel uithaalde op zijn Instagram.

Enige tijd voor de breuk zat hij nog wel in een podcast. Daarin vertelt hij wat alle kritiek met hem doet.

In Doorzetters onthult hij: “Dat ik een narcist ben en een aandachtsg*ile c0kej*nk en weet ik veel wat allemaal. Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen.”

Hij ontkent een narcist te zijn. Volgens hem komt die kritiek alleen maar van mensen die hem niet goed kennen.

De presentator zegt dat de kritiek heel schadelijk is voor zijn loopbaan. En dat zit hem ontzettend dwars.

“Als al dat soort vreselijke dingen worden gezegd over je en dat je je niet kan verdedigen, dat je je mond moet houden, omdat mensen zeggen: ‘Niet reageren, sta erboven.’ Maar jongens… Dat kost je je vreten gewoon!”

De relatie met zijn ex-verloofde was al even snel uitgedoofd dan dat ze begon. Het was voor iedereen een grote verrassing toen Gordon de verloving met Gavin aankondigde.

Vanaf het begin waren er heel wat vraagtekens bij de relatie. Gavin werd ervan beschuldigd alleen maar op het geld van Gordon uit te zijn.

Dit is iets wat Gordon aanvankelijk altijd ontkende. Uiteindelijk bleek de jongeman uit Australië dan toch weer een golddigger te zijn.