-

Nieuwste

Gordon is beschuldigingen spuugzat: ‘Ik ben geen narcist!”

Gordon deelt het ene ogenblik alles met zijn volgers, en het andere moment is hij niet meer te bespeuren op de sociale media.

Nog voordat ex-verloofde Gavin de vuile was over Gordon buiten hing, noemden velen Gordon al een narcist. Daarover vertelt de zanger: “Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen.”

Eerder liet Gordon weten dat hij nooit meer met de media zou praten, maar de laatste tijd was hij opener dan ooit tevoren.

Gordon vertelde in geuren en kleuren over zijn relatie met Gavin en ook hoe deze relatie abrupt ten einde kwam.

Na de breuk zette hij zijn Instagram weer offline. Gavin had een groot interview gegeven in weekblad Privé, waarop de presentator fel uithaalde op zijn Instagram.

Enige tijd voor de breuk zat hij nog wel in een podcast. Daarin vertelt hij wat alle kritiek met hem doet.

In Doorzetters onthult hij: “Dat ik een narcist ben en een aandachtsg*ile c0kej*nk en weet ik veel wat allemaal. Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen.”

Hij ontkent een narcist te zijn. Volgens hem komt die kritiek alleen maar van mensen die hem niet goed kennen.

De presentator zegt dat de kritiek heel schadelijk is voor zijn loopbaan. En dat zit hem ontzettend dwars.

“Als al dat soort vreselijke dingen worden gezegd over je en dat je je niet kan verdedigen, dat je je mond moet houden, omdat mensen zeggen: ‘Niet reageren, sta erboven.’ Maar jongens… Dat kost je je vreten gewoon!”

De relatie met zijn ex-verloofde was al even snel uitgedoofd dan dat ze begon. Het was voor iedereen een grote verrassing toen Gordon de verloving met Gavin aankondigde.

Vanaf het begin waren er heel wat vraagtekens bij de relatie. Gavin werd ervan beschuldigd alleen maar op het geld van Gordon uit te zijn.

Dit is iets wat Gordon aanvankelijk altijd ontkende. Uiteindelijk bleek de jongeman uit Australië dan toch weer een golddigger te zijn.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder