-

Nieuwste

Glennis Grace voert taakstraf uit op bizarre plaats: ‘Fysiek heel zwaar’

Glennis Grace is zo goed als klaar met haar taakstraf die ze opgelegd kreeg na een voorval in een supermarkt.

In de YouTube-reeks bij Andy in de auto van Andy van der Meijde onthult ze dat ze de taakstraf uitvoerde ergens op een begraafplaats in Nederland.

Daar steekt ze drie keer per week de handen uit de mouwen. Glennis zegt dat ze in een leuke ploeg met alleen maar Amsterdammers is terechtgekomen.

De zangeres vertelt: “Ik heb respect voor de mensen die dit doen, want fysiek is het best zwaar. Maar wat ik lekker vind, is dat ik een ritme heb.”

Door alle gebeurtenissen heeft ze ondertussen vrijwel geen werk meer als zangeres. Ze hoopt dat daar snel verandering in komt.

Daarover zegt ze: “Als mijn taakstraf erop zit en dat is bekend dan kan ik het ook afsluiten. Sowieso voor mezelf maar ook voor de mensen die me uiteindelijk weer gaan boeken.”

In november vorig jaar kreeg de zangeres een taakstraf van 200 uur opgelegd. Ze was schuldig bevonden aan openlijke geweldplegingen jegens medewerkers van de Jumbo in Amsterdam. Wel was er vrijspraak voor bedreiging en mishandeling.

Het voorval in de Jumbo deed heel wat stof opwaaien. Naar eigen zeggen wilde ze alleen maar haar zoon verdedigen. Die had zich voordien misdragen in de Jumbo.

Glennis

In de nasleep van het incident kreeg Glennis Grace heel wat kritiek te verwerken. Zo werd ze massaal afgezegd en er kwam geen kat meer kijken naar haar optredens.

Achteraf bood ze wel haar excuses aan, maar veel mensen twijfelen aan de oprechtheid van haar verontschuldigingen.

Medewerkers van de Jumbo laten verstaan dat zij nooit door Glennis Grace gecontacteerd werden om te verzoenen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder