Connect with us

Nieuwste

Glennis Grace voert taakstraf uit op bizarre plaats: ‘Fysiek heel zwaar’

Glennis Grace is zo goed als klaar met haar taakstraf die ze opgelegd kreeg na een voorval in een supermarkt.

In de YouTube-reeks bij Andy in de auto van Andy van der Meijde onthult ze dat ze de taakstraf uitvoerde ergens op een begraafplaats in Nederland.

Daar steekt ze drie keer per week de handen uit de mouwen. Glennis zegt dat ze in een leuke ploeg met alleen maar Amsterdammers is terechtgekomen.

De zangeres vertelt: “Ik heb respect voor de mensen die dit doen, want fysiek is het best zwaar. Maar wat ik lekker vind, is dat ik een ritme heb.”

Door alle gebeurtenissen heeft ze ondertussen vrijwel geen werk meer als zangeres. Ze hoopt dat daar snel verandering in komt.

Daarover zegt ze: “Als mijn taakstraf erop zit en dat is bekend dan kan ik het ook afsluiten. Sowieso voor mezelf maar ook voor de mensen die me uiteindelijk weer gaan boeken.”

In november vorig jaar kreeg de zangeres een taakstraf van 200 uur opgelegd. Ze was schuldig bevonden aan openlijke geweldplegingen jegens medewerkers van de Jumbo in Amsterdam. Wel was er vrijspraak voor bedreiging en mishandeling.

Het voorval in de Jumbo deed heel wat stof opwaaien. Naar eigen zeggen wilde ze alleen maar haar zoon verdedigen. Die had zich voordien misdragen in de Jumbo.

Glennis

In de nasleep van het incident kreeg Glennis Grace heel wat kritiek te verwerken. Zo werd ze massaal afgezegd en er kwam geen kat meer kijken naar haar optredens.

Achteraf bood ze wel haar excuses aan, maar veel mensen twijfelen aan de oprechtheid van haar verontschuldigingen.

Medewerkers van de Jumbo laten verstaan dat zij nooit door Glennis Grace gecontacteerd werden om te verzoenen.