-

Nieuwste

Gavin na vernietigend interview: ‘Hou nog altijd van Gordon’

Gordon ging compleet door het lint nadat Gavin zijn kant van het verhaal had gedaan in een uitgebreid interview. Daarin haalde hij zwaar uit naar de presentator annex zanger.

Gordon begon zijn ex-verloofde dreigende berichten te sturen en ontkende de beweringen van Gavin. Ondanks alles zegt de Australiër nu dat hij nog altijd van de presentator houdt.

De jongeman besloot de relatie te beëindigen vanwege de stemmingswisselingen van Gordon. Aan weekblad Privé vertelde Gavin alles wat er de laatste tijd zoal gebeurd was tussen het kersverse verloofde stelletje.

De Australiër deelde zelfs appjes waarin Gordon zijn dr*uggebruik toegaf. Daar kon de presentator natuurlijk niet meteen om lachen.

Gordon was woedend. Hij begon gelijk allerlei h*telijke en dreigende berichten naar zijn ex te sturen. Dat deed hij niet via zijn eigen account. Maar vanuit het account dat hij normaal gezien gebruikt voor zijn hondjes.

Gavin had Gordon immers geblokkeerd na het afspringen van de verloving. In een van de berichten staat te lezen: “Ik lees net je interview in de krant. Wat een kl**tz*k moet je zijn na alles wat we hebben meegemaakt.”

“Achterdochtig en met leugens. Over mijn gedrag praten alsof ik een kind ben. Wat voor een imbeciel ben je, nadat je iemand ten huwelijk hebt gevraagd en dan na drie weken al erop terugkomt.”

“Hoe zit het met het schandelijke gedrag jegens mij omdat jij je telefoon uitschakelde terwijl ik onderweg was naar Melbourne om erachter te komen dat je mij zou dumpen.”

De presentator heeft met deze berichtjes natuurlijk een tweede kans bij Gavin definitief verknoeid. Gavin zegt nu dat hij geen h**tgevoels koestert jegens de presentator.

In Privé vertelt de jongeman: “Ondanks alles wat er gebeurd is, houd ik toch nog van Gordon. Alleen hoef ik hem nooit meer te zien.”

Het zal niemand ontgaan zijn, dat Gordon zijn sociale media nog maar eens verwijderd is. Daar waar hij het ene ogenblik alles deelt met de buitenwereld, sluit hij zich op andere momenten compleet af.

Velen vinden Gordon dan ook een narcist. De presentator is deze beschuldigingen meer dan beu. Daarover zegt de zanger annex presentator: “Dat zijn heel pijnlijke beschuldigingen.” Hij zegt dat ze afkomstig zijn van mensen die hem niet kennen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder