-

Nieuwste

Florence koopt sla bij de ALDI, schrikt heel erg als ze ontdekt wat er tussen de blaadjes kruipt

Florence van Huissteden uit Driel dacht een heerlijke lunch te hebben met een zakje jonge bladsla dat ze bij de Aldi in Elst had gekocht, maar dat liep anders dan gepland.

Vlak voordat ze het zakje wilde openen, ontdekte ze een ongewenste gast tussen de blaadjes: een slak. En niet zomaar een slak, maar een slak inclusief zijn huisje.

Florence was geschokt toen ze de slak zag en nam contact op met de Aldi. Ze stuurde een foto van de slak in het zakje sla en ontving dezelfde dag nog een reactie van de supermarktketen.

De Aldi betuigde spijt en bood Florence excuses aan voor het ongemak.

Volgens de Aldi is het vinden van een slak tussen de sla niet geheel ongebruikelijk en kan het voorkomen, ondanks de kwaliteitscontroles die worden uitgevoerd.

De supermarktketen benadrukt dat ze er alles aan doet om de kwaliteit van hun producten te waarborgen en dat de klanttevredenheid voorop staat.

Florence was blij met de snelle reactie van de Aldi en de excuses voor het ongemak. Ze gaf aan dat ze niet van plan was om verdere stappen te ondernemen en dat ze het incident als een vervelende, maar eenmalige gebeurtenis beschouwde.

Het voorval met de slak in de sla doet denken aan de discussie over voedselveiligheid en kwaliteitscontroles in supermarkten en de voedingsindustrie in het algemeen.

Het is belangrijk dat consumenten erop kunnen vertrouwen dat de producten die ze kopen veilig en van goede kwaliteit zijn.

Supermarkten en voedingsbedrijven zijn verantwoordelijk voor het waarborgen van de kwaliteit en veiligheid van hun producten.

Dit doen ze door middel van kwaliteitscontroles en strenge hygiënevoorschriften. Desondanks kan er altijd iets misgaan, zoals het vinden van een slak tussen de sla.

Het is daarom belangrijk dat consumenten alert zijn en de producten die ze kopen zorgvuldig controleren voordat ze deze consumeren.

Het voorval met de slak in de sla laat zien dat het belangrijk is dat supermarkten en voedingsbedrijven hun kwaliteitscontroles voortdurend blijven verbeteren en dat ze open en transparant communiceren over mogelijke risico’s en incidenten.

Dit kan bijdragen aan een verhoogd vertrouwen van consumenten in de voedingsindustrie en een verbeterde voedselveiligheid.

In het geval van Florence is het goed om te zien dat de Aldi snel heeft gereageerd op haar klacht en excuses heeft aangeboden voor het ongemak.

Door klantgericht te handelen en de klanttevredenheid voorop te stellen, kan de Aldi het vertrouwen van haar klanten behouden en versterken.

 

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder