-

Nieuwste

Eva Jinek deelt eerste beelden van groeiende babybuik: ‘Wij zijn er klaar voor!”

Eva Jinek geniet met volle teugen van haar zwangerschap en haar groeiende babybuik valt alsmaar meer op. Nu deelt ze op Instagram een foto van haar groeiende baby belly.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Onder het bericht met haar armen om haar buik, schrijft ze: “Wij zijn er klaar voor! Mijn buik paste trouwens alleen in stories, daar kun je ‘m wel helemaal zien. Ha! Tot vanavond.”

Om de foto dan ook volledig te laten zien, deelt ze het kiekje daarna ook nog eens op haar Instagram Stories.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Eind februari liet Jinek weten dat ze in blijde verwachting is van een tweede kindje. “Dit ben ik met mijn broer Jan. Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien!”

De vonk tussen Eva en Dexter sprong over tijdens de opnames van het programma de Verenigde Staten van Eva. Dat dateert al van 2016.

Dexter was toen productieleider en was mee naar Amerika voor de opnames. Daar spatten de vonken eraf.

Terug in Nederland werden de twee al snel samen gezien. De presentatrice kon haar nieuwe liefde niet lang verborgen houden.

Hun eerste zoontje werd geboren in 2018. Dexter zette zijn loopbaan toen op een lager pitje. Zo kon Eva zich volop concentreren op andere shows.

Ze vertelde: “Zonder Dex kan ik dit niet. Dex is de vader van Pax, maar ook degene die dit mogelijk maakt voor mij.”

Ze vervolgt: “Tijdens de talkshowperiodes ben ik nooit thuis om te koken.” Dit jaar verwelkomen ze dus nog een tweede kindje.

De presentatrice moest wel even twijfelen aan gezinsuitbreiding. Bij haar eerdere bevalling had ze immers een zwangerschapsvergiftiging.

Daarover vertelt ze: “Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging.”

Toch wilde ze haar zoontje een zusje schenken. “Maar ik ben óók al 42. Dus als ik wist dat ik gezond kon blijven én nog een baby als Pax zou krijgen, was de keuze veel makkelijker geweest”, onthulde ze twee jaar geleden.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder