Connect with us

Nieuwste

Eva Jinek deelt eerste beelden van groeiende babybuik: ‘Wij zijn er klaar voor!”

Eva Jinek geniet met volle teugen van haar zwangerschap en haar groeiende babybuik valt alsmaar meer op. Nu deelt ze op Instagram een foto van haar groeiende baby belly.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Onder het bericht met haar armen om haar buik, schrijft ze: “Wij zijn er klaar voor! Mijn buik paste trouwens alleen in stories, daar kun je ‘m wel helemaal zien. Ha! Tot vanavond.”

Om de foto dan ook volledig te laten zien, deelt ze het kiekje daarna ook nog eens op haar Instagram Stories.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Eva Jinek (@evajinek)

Eind februari liet Jinek weten dat ze in blijde verwachting is van een tweede kindje. “Dit ben ik met mijn broer Jan. Zo leuk dat Pax straks ook iemand heeft om mee op te groeien!”

De vonk tussen Eva en Dexter sprong over tijdens de opnames van het programma de Verenigde Staten van Eva. Dat dateert al van 2016.

Dexter was toen productieleider en was mee naar Amerika voor de opnames. Daar spatten de vonken eraf.

Terug in Nederland werden de twee al snel samen gezien. De presentatrice kon haar nieuwe liefde niet lang verborgen houden.

Hun eerste zoontje werd geboren in 2018. Dexter zette zijn loopbaan toen op een lager pitje. Zo kon Eva zich volop concentreren op andere shows.

Ze vertelde: “Zonder Dex kan ik dit niet. Dex is de vader van Pax, maar ook degene die dit mogelijk maakt voor mij.”

Ze vervolgt: “Tijdens de talkshowperiodes ben ik nooit thuis om te koken.” Dit jaar verwelkomen ze dus nog een tweede kindje.

De presentatrice moest wel even twijfelen aan gezinsuitbreiding. Bij haar eerdere bevalling had ze immers een zwangerschapsvergiftiging.

Daarover vertelt ze: “Na de bevalling ben ik nog twee keer opgenomen geweest, omdat het zo slecht met me ging.”

Toch wilde ze haar zoontje een zusje schenken. “Maar ik ben óók al 42. Dus als ik wist dat ik gezond kon blijven én nog een baby als Pax zou krijgen, was de keuze veel makkelijker geweest”, onthulde ze twee jaar geleden.