-

Nieuwste

Duncan Laurence bijt van zich af na afgang Mia & Dion: ‘Niet eerlijk’

Na een omstreden aanloopperiode zag Duncan Laurence zijn pupillen Dion Cooper en Mia Nicolai stranden in de eerste halve finale van het Eurovisie Songfestival.

Nu reageert de zanger voor het eerst op de pijnlijke uitschakeling. Dat doet hij in een veelzeggend bericht op de sociale media.

Duncan was de drijvende kracht achter de inzending van Nederland. Hijzelf in hoogst eigen persoon bracht het duo aan bij de selectiecommissie. Hij schreef ook mee aan het nummer Burning Daylight.

Na de presentatie aan de media verdween Duncan ogenschijnlijk naar het achterplan. Toen de twee het nummer voor het eerst brachten tijdens de pre party in Madrid, was Duncan niet aanwezig.

Er was toen ontzettend veel kritiek op het valse optreden. Tijdens een concert, waar het nog eens fout ging, was Duncan eveneens de grote afwezige.

Bij Khalid & Sophie legde hij zijn afwezigheid uit. Hij legde de schuld van de valse noten niet bij zijn pupillen, maar bij de organisatie van de shows.

Verder ontkende hij ooit hun coach te zijn geweest. Duncan, die het liedjesfestijn won in 2019, zei dat hij eerder fungeerde als creatief directeur.

Het is dan ook in die hoedanigheid dat hij vorige week naar Liverpool vertrok om zich bij de delegatie te voegen.

Kort nadat de uitslag van de eerste halve finale van zondag bekend raakte, reageerde Duncan op de sociale media.

Bij een foto van Mia & Dion schrijft hij: “Ik ben zo trots op jullie. Jullie hebben gevochten. Jullie hebben alles gegeven en waren volledig jezelf op het grootste podium van de wereld. Dat pakt niemand je meer af.”

Duncan zelf blijft nog even in Liverpool. Hij is een van de gasten die zullen optreden tijdens de halve finale.

Duncan brengt dan samen met andere ex-deelnemers een muzikaal eerbetoon aan de organiserende stad Liverpool.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder