Connect with us

Nieuwste

Doorbraak in zaak Marco Borsato: ‘Handschrift onderzoek slachtoffer’

Marco Borsato ontloopt vervolging in de zaak omtrent grensoverschrijdend gedrag bij The Voice of Holland.

Ondertussen loopt er wel nog een andere zaak. Deze zaak was in 2021 al in het nieuws. De vraag is waarom het allemaal zo lang duurt?

De advocaat van Borsato, Geert-Jan Knoops komt nu met nieuws. Voor Marco is het The Voice-onderzoek dus afgerond. Maar er ligt nog wel een andere aangifte tegen de zanger.

Marco wordt ervan beschuldigd om een minderjarig meisje ongepast aangeraakt te hebben. Dat zou zijn gebeurd in de periode tussen 2014 en 2019.

De bal ging aan het rollen nadat de moeder van het meisje in kwestie haar dagboek vond. Daarin stond het wangedrag van Borsato uitgebreid omschreven.

De zaak kwam aan het licht in december 2021. Dat was nog voor het grote schandaal rond The Voice of Holland.

De vraag is nu waarom dit allemaal zo lang moet duren? Marco leeft al anderhalf jaar buiten de schijnwerpers. Er is nog altijd geen duidelijkheid over de zaak.

Marco Borsato

Zijn advocaat onthult nu dat het langer duurt omdat er een handschriftonderzoek is van het vermeende slachtoffer.

Via een handschriftonderzoek wordt nagegaan of de optekeningen in het dagboek wel echt van het meisje zelf zijn. De advocaat heeft geen idee hoe lang dit nog zou kunnen duren.

Nu blijkt wel dat het stilaan beter gaat met de zanger. Het lijkt erop dat hij langzaam maar zeker waar aan het opkrabbelen is.

Dochter Jada liet onlangs weten: “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel.” Jada zegt dat de seponering van The Voice-affaire een stap in de goede richting is.

“Ik was heel erg opgelucht en blij. Omdat ik dacht: gerechtigheid, eindelijk! Zo voelt het. En ook eindelijk het gevoel van dat er iets terecht gebeurt, heel fijn.”