-

Nieuwste

Donna (62) trouwt met rapper Emmanuel (33) uit Ghana, maar heeft spijt van haar keuze: ‘Verslaafd aan andere vrouwen’

Donna, een 62-jarige vrouw uit de Verenigde Staten, is recent getrouwd met de 33-jarige rapper Emmanuel uit Ghana. Hun relatie kent echter al problemen in een vroeg stadium.

Donna en Emmanuel ontmoetten elkaar in 2015 toen de Amerikaanse vrouw alleen naar Ghana reisde en op de tweede dag de Ghanees tegenkwam. Emmanuel was toen 21 jaar en Donna was meteen dol op hem.

Ze zagen elkaar elke dag en hielden contact toen Donna terug naar huis ging. Gedurende een periode van acht jaar reisde Donna regelmatig naar Ghana, waar Emmanuel haar liefdevol stond op te wachten.

Twee maanden geleden zijn de twee uiteindelijk getrouwd, maar Donna heeft nu al schoon genoeg van het gedrag van Emmanuel.

Het probleem is dat Emmanuel, die onder de artiestennaam Neno bekend staat als rapper, ”verslaafd is aan TikTok” en daar voortdurend in gesprekken belandt met andere vrouwen.

Donna heeft er genoeg van en is teleurgesteld dat Emmanuel nauwelijks aandacht voor haar heeft.

Donna heeft haar verhaal gedeeld in een uitzending van Dr. Phil. Ze beschuldigt haar man ervan dat hij de hele dag op zijn telefoon zit. Emmanuel is naar eigen zeggen verslaafd aan TikTok omdat hij daarmee met zijn vrienden kan praten.

Maar Donna is er zeker van dat hij ook met andere vrouwen praat. Ze heeft hem al driemaal betrapt. Emmanuel ontkent niet dat hij met andere vrouwen praat en zegt dat hij dat moet doen omdat elke fan er één is.

Emmanuel is gefocust op zijn rapmuziek en vindt sociale media belangrijker dan Donna. Volgens hem zijn platforms als TikTok, Facebook en Instagram cruciaal voor zijn loopbaan en moet hij zich elke dag laten zien.

Hij zegt dat hij hard op weg is om de nieuwe Dr. Dre te worden. Donna daarentegen smeekt hem om meer aandacht en begrip. Ze wil dat hij haar meer aandacht geeft, vooral wanneer ze samen uit eten gaan of een romantisch weekendje hebben.

Donna vraagt Emmanuel om zich meer op haar te richten, maar de rapper blijft bij zijn standpunt dat sociale media belangrijk is voor zijn loopbaan en dat hij dit dus serieus moet nemen.

Hij ontkent dat er een probleem is tussen hen, terwijl Donna hem niet gelooft en meer aandacht eist.

De kijkers van Dr. Phil hebben gemengde gevoelens over de relatie tussen Donna en Emmanuel. Sommige mensen vinden het leeftijdsverschil van 29 jaar een probleem en denken dat het gedrag van Emmanuel niet acceptabel is.

Anderen vinden dat Donna hem te veel controleert en hem geen ruimte geeft voor zijn carrière.

Sociale media spelen een belangrijke rol in ons dagelijks leven, en deze zaak toont aan dat het ook een probleem kan vormen in een relatie.

Het is belangrijk dat partners elkaar de nodige aandacht en respect geven en dat ze hun aandacht evenredig verdelen tussen hun carrière en relatie. Een gezonde balans vinden is cruciaal voor een succesvolle relatie.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder