-

Nieuwste

Donna (62) trouwt met Ghanese rapper Emmanuel (33): ‘Nu al dik spijt’

Donna is 62 jaar oud en afkomstig uit de Verenigde Staten. Ze trouwde met Emmanuel (33) uit Ghana. Hoewel ze pas getrouwd zijn, vertoont hun huwelijk nu al barstjes. “Dit had ik niet verwacht”, klinkt het.

Donna en Emmanuel leerden elkaar kennen in 2015. De Amerikaanse had alleen maar mooie verhalen gehoord over Ghanese mannen, dus vertrok ze alleen naar het land.

De tweede dag al leerde ze Emmanuel kennen. De Ghanees was toen 21 jaar oud en naar eigen zeggen smoorverliefd op haar. Ter plaatse ontmoeten ze elkaar iedere dag en ook wanneer Donna terug thuis is, houden ze contact.

Acht jaar lang reist Donna regelmatig naar Ghana om bij haar grote liefde te zijn. Twee maanden geleden stapten ze in het huwelijksbootje. Maar Donna heeft nu al genoeg van zijn gedrag.

Emmanuel is een rapper die als artiest bekend is als Neno. Hij is echter verslaafd aan TikTok, waar hij constant gesprekken heeft met andere vrouwen.

Donna laat bij Dr. Phil weten: “Die sukkel zit de godganse dag op TikTok, echt 24/7. Ik word er gek van. Het enige wat hij uitvreet op een dag is op zijn telefoon zitten tokkelen.”

Emmanuel zegt dat hij TikTok alleen gebruikt om met zijn vrienden te kletsen. “Tien uur per dag?”, vraagt Donna zich af.

De Ghanees zegt echter dat hij stapelverliefd is op Donna. “Ik weet dat ze ouder is dan ik, maar dat maakt me niet uit. Liefde kent geen leeftijd. Je kunt niet controleren wat je voelt.”

Donna heeft er een heel andere mening over. “Mijn echtgenoot beweert dat hij me trouw is en dat ik niet jaloers hoef te zijn. Ik weet dat hij liegt, want ik kon hem al drie keer betrappen.”

“Ik wil dat hij mij meer aandacht geeft, helemaal wanneer we uit eten gaan of samen een romantisch weekendje hebben.”

De jongeman wil zich echter focussen op zijn rapmuziek. Hij vindt sociale media heel belangrijk. “Ik hou meer van TikTok dan van Donna, de social media is mijn leven.”

“Ik moet veel doen op sociale media. Ik promoot mezelf en ben een artiest. Dus ik ben er elke dag, want ik zie dat gewoon zakelijk”, vertelt hij onomwonden.

Emmanuel zegt dat hij niet met andere vrouwen praat. “Dat moet ik doen, want elke fan is er eentje. Ik hou van Donna, maar zij denkt dat er problemen zijn.”

De Ghanees vervolgt: “Ze wil bruggen bouwen op plaatsen waar er geen water stroomt. Alle vrouwen zijn gewoon jaloers. Iedere vrouw die van haar man houdt, is een beetje jaloers.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder