-

Nieuwste

Dochter Jada maakt zich grote zorgen om Marco Borsato: ‘Compleet van het padje af’

Recent kwam aan het licht dat Marco Borsato niet vervolgd zal worden voor grens0verschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Dat is niet alleen voor hem een opluchting, maar ook voor zijn drie kinderen.

Maar Marco kan nog niet helemaal opgelucht ademhalen. Er loopt immers nog een zaak tegen hem. Dochter Jada vertelt nu dat het wel wat beter gaat met haar vader. “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel.”

De andere zaak gaat over **nranding. De zanger zou in de periode van 2014 tot 2019 een minderjarig meisje onheus behandeld hebben.

De bal ging aan het rollen toen de moeder van het meisje haar dagboek vond. In dat dagboek schreef de toen minderjarige dame uitgebreid over de gebeurtenissen.

Het 0penbaar Ministerie moet nog wel een beslissing nemen in deze zaak. Ondanks is het nieuws over de seponering van The Voice-zaak een grote opluchting.

In gesprek met weekblad Weekend zegt dochter Jada: “Een stap in de goede richting. Ik was heel erg opgelucht en blij.”

“Omdat ik dacht: gerechtigheid, eindelijk! Zo voelt het. En ook eindelijk het gevoel van dat er iets terecht gebeurt, heel fijn.”

“Voor hem is het pas afgelopen zodra de laatste stap is gezet, om het maar even zo te zeggen. Ik merk aan hem dat hij tot die tijd niet zal rusten”, besluit Jada.

“Het duurt lang, dat maakt het lastig. Je hebt het gevoel dat je niet écht door kunt gaan, want er hangt altijd narigheid in de lucht.”

De band tussen de zanger en zijn kinderen is nooit aangetast geweest. Iedere week gaat Jada samen met haar broers langs bij Marco om te eten.

Beetje bij beetje is haar vader overeind aan het krabbelen. “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien.”

“Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder