Connect with us

Nieuwste

Dochter Jada maakt zich grote zorgen om Marco Borsato: ‘Compleet van het padje af’

Recent kwam aan het licht dat Marco Borsato niet vervolgd zal worden voor grens0verschrijdend gedrag bij The Voice of Holland. Dat is niet alleen voor hem een opluchting, maar ook voor zijn drie kinderen.

Maar Marco kan nog niet helemaal opgelucht ademhalen. Er loopt immers nog een zaak tegen hem. Dochter Jada vertelt nu dat het wel wat beter gaat met haar vader. “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel.”

De andere zaak gaat over **nranding. De zanger zou in de periode van 2014 tot 2019 een minderjarig meisje onheus behandeld hebben.

De bal ging aan het rollen toen de moeder van het meisje haar dagboek vond. In dat dagboek schreef de toen minderjarige dame uitgebreid over de gebeurtenissen.

Het 0penbaar Ministerie moet nog wel een beslissing nemen in deze zaak. Ondanks is het nieuws over de seponering van The Voice-zaak een grote opluchting.

In gesprek met weekblad Weekend zegt dochter Jada: “Een stap in de goede richting. Ik was heel erg opgelucht en blij.”

“Omdat ik dacht: gerechtigheid, eindelijk! Zo voelt het. En ook eindelijk het gevoel van dat er iets terecht gebeurt, heel fijn.”

“Voor hem is het pas afgelopen zodra de laatste stap is gezet, om het maar even zo te zeggen. Ik merk aan hem dat hij tot die tijd niet zal rusten”, besluit Jada.

“Het duurt lang, dat maakt het lastig. Je hebt het gevoel dat je niet écht door kunt gaan, want er hangt altijd narigheid in de lucht.”

De band tussen de zanger en zijn kinderen is nooit aangetast geweest. Iedere week gaat Jada samen met haar broers langs bij Marco om te eten.

Beetje bij beetje is haar vader overeind aan het krabbelen. “Hij zit eindelijk wat beter in zijn vel de laatste tijd en dat is voor ons heel fijn om te zien.”

“Terecht ook wel, want het heeft lang genoeg geduurd. Dus laten we hopen dat er snel een einde aan komt.”