-

Nieuwste

Dina (26) is ten einde raad: “Er hangt een visgeur daar beneden”

Dina (26) heeft al jarenlang last van een onaangename “visgeur” in haar int*eme zone. Dit probleem heeft een negatieve invloed op haar leven en zelfs op haar relatie.

Ze heeft talloze dokters en z!ekenhuizen bezocht, zelfs in het buitenland, maar tot nu toe heeft niemand een oplossing kunnen vinden.

Tijdelijke verlichting werd geboden door antibiotica, maar de geur kwam altijd weer terug, waardoor Dina gefrustreerd raakte en haar relatie onder druk kwam te staan.

Gilbert Donders, een gynaecoloog, heeft in een interview met Het Laatste Nieuws verklaard dat veel vrouwen last hebben van dit probleem.

Hij benadrukt dat een v*gina een natuurlijke geur kan hebben en dat sommige vrouwen nu eenmaal een sterkere geur hebben dan anderen.

Dina’s verhaal is echter kenmerkend voor een aandoening genaamd bacteriële vaginose, waarbij bepaalde bacteriën in de v*gina het evenwicht verstoren.

Donders legt uit dat anaërobe bacteriën, die geen zuurstof verdragen, de melkzuurbacteriën in de v*gina verdringen en zo een abnormale flora creëren.

Hoewel bacteriële vaginose niet aangeboren is, suggereert Donders dat er aanwijzingen zijn dat vrouwen een vergelijkbaar v*ginale flora-patroon hebben als hun moeder.

Dit impliceert dat genetische factoren een rol kunnen spelen bij de vatbaarheid voor deze aand0ening.

De gebruikelijke aanpak van huisartsen is het voorschrijven van eenmalige medicatie, die het probleem tijdelijk verhelpt.

Echter, bacteriële vaginose heeft de neiging om terug te keren, dus herhaaldelijk gebruik van antibiotica kan leiden tot resistentie.

Daarom is het raadzaam om naar een specialist te gaan die bekend is met het beheersen van dit probleem op de lange termijn.

Donders suggereert dat antibiotica in eerste instantie weliswaar nodig kunnen zijn om het acute probleem aan te pakken, maar dat het gebruik van natuurlijke middelen zoals probiotica kan helpen om de v*ginale flora in balans te brengen.

Door dit regelmatig op te volgen, kunnen vaak positieve resultaten op de lange termijn worden bereikt. Het is belangrijk op te merken dat speciale diëten of zepen geen invloed hebben op bacteriële vaginose.

Het is essentieel voor Dina en andere vrouwen in een vergelijkbare situatie om niet bij de pakken neer te zitten, maar bereid te zijn om het probleem te behandelen en op lange termijn onder controle te houden.

Hoewel het frustrerend kan zijn om geen onmiddellijke oplossing te vinden, biedt de benadering van het behandelen van bacteriële vaginose met behulp van specialisten en natuurlijke middelen hoop op langdurige verlichting.

Door de juiste stappen te nemen en de situatie te relativeren, kan Dina uiteindelijk een betere kwaliteit van leven ervaren en haar relatie verbeteren.

https://twitter.com/JanVerbeeren/status/1662517024675844099?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1662517024675844099%7Ctwgr%5E45f0e2b8ce11ee57ce3bbd1a0f6f66d5f9e591b8%7Ctwcon%5Es1_&ref_url=https%3A%2F%2Ftrendnieuws.nl%2Fdina-26-is-ten-einde-raad-daar-beneden-ruikt-het-naar-vis%2F

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder