Connect with us

Economie

Daniëlle van ’t Schip beëindigt haar verblijf op Bonaire vanwege terminale z!ekte: “Het is klaar nu.”

Daniëlle van ’t Schip heeft onlangs haar verblijf op Bonaire voortijdig afgebroken en is een maand eerder dan gepland teruggekeerd naar Nederland.

Daniëlle, die terminaal z!ek is, wilde nog even genieten van de zon, zee en het strand op Bonaire, maar heeft uiteindelijk toch besloten dat het genoeg was.

Ze deelde haar gevoelens op Instagram en legde uit dat ze na een emotionele uitbarst!ng tot de conclusie kwam dat het tijd was om naar huis te gaan.

Daniëlle’s beslissing om eerder terug te keren naar Nederland heeft veel mensen geraakt. Ze heeft op sociale media veel steunbetuigingen ontvangen van mensen die haar een spoedig herstel wensen en haar bewonderen om haar moed en kracht.

Daniëlle is de vrouw van oud-voetballer John van ’t Schip en werd begin dit jaar gediagnosticeerd met uitgezaaide b0rstkanker. Ondanks haar z!ekte blijft Daniëlle zich richten op het positieve en probeert ze zoveel mogelijk te genieten van het leven.

De emoties van Daniëlle liepen hoog op nadat er een glas met water omviel en dit was de druppel voor haar.

Ze besloot dat het tijd was om terug te gaan naar Nederland en afscheid te nemen van Bonaire. “Het is klaar voor nu op Bonaire”, aldus Daniëlle.

Een dag later zat ze alweer in het vliegtuig terug naar Nederland. Toen Daniëlle in Nederland aankwam, scheen de zon en had ze even tijd nodig om weer te landen en tot rust te komen.

Het afgelopen weekend heeft Daniëlle de deur niet uitgeweest en eindelijk weer tijd gehad om tv te kijken en kranten te lezen. Jarenlang heeft ze haar spirituele regels gevolgd, maar nu volgt ze de regels van haar eigen hart.

Daniëlle blijft ondanks haar ziekte positief en laat zich niet uit het veld slaan. Ze houdt van het leven, van liefde en van het licht dat nooit zonder duister kan zijn.

Daniëlle heeft de afgelopen maanden meerdere chemotherapieën en bestralingen ondergaan en zal niet meer beter worden.

Desondanks probeert ze zoveel mogelijk te genieten van het leven en de mooie momenten die het te bieden heeft. Ze is vastberaden om volgende maand een ‘in het licht van de liefde’ ontmoeting te organiseren en kijkt uit naar dit bijzondere moment.

Daniëlle is een inspiratie voor veel mensen die geconfronteerd worden met een moeilijke periode in hun leven.

Ze blijft haar hoofd omhoog houden en geniet van elk moment dat ze heeft. Haar kracht en moed zijn bewonderenswaardig en het is dan ook niet verrassend dat ze zoveel steunbetuigingen heeft ontvangen op sociale media.

We kunnen allemaal iets leren van Daniëlle’s positieve instelling en kracht om te blijven genieten van het leven, ondanks de uitdagingen die het met zich meebrengt.