-

Nieuwste

Danielle van het Schip keert plotseling terug naar Nederland: ‘Bereid je voor op tranen’

Daniëlle van ’t Schip geniet al een tijdje van haar verblijf op Bonaire. Ze vertrok zeven weken geleden naar het Caribische eiland om te genieten van het weer en de natuur.

Haar verblijf zou nog een maand duren, maar ze heeft haar trip plotseling afgebroken en is teruggekeerd naar Nederland.

Op Instagram deelt Daniëlle haar verhaal. Ze legt uit dat ze bezoek kreeg van diverse familieleden op Bonaire en dat ze eigenlijk nog een maandje alleen zou blijven.

Maar na een incident met een glas water dat omviel terwijl ze aan het afwassen was, realiseerde ze zich opeens dat ze naar huis wilde. “Het is klaar voor nu op Bonaire,” schrijft ze. “Ik huil vervolgens heel hard met dikke tranen.”

Een dag later zat Daniëlle in het vliegtuig terug naar Nederland. Bij aankomst scheen de zon en hoewel ze een week nodig had om te landen, voelde ze vanmorgen dat haar hart er ook weer was. “Die was nog even in Caribische sferen achtergebleven,” schrijft ze.

Hoewel Daniëlle nog altijd positief in het leven staat, heeft ze wel te kampen met een ziekte. Op haar Instagram-account deelt ze regelmatig updates over haar gezondheid en haar zoektocht naar genezing.

Ze probeert daarbij haar eigen spirituele regels te volgen en de regels van haar eigen hart.

“Ik ben weer langzaam, heel langzaam, omhoog geklommen en ga volgende maand een ‘in het licht van de liefde’ ontmoeting organiseren,” schrijft ze. Daniëlle wil haar ervaringen delen en anderen inspireren om ook positief in het leven te staan.

“Wat hou ik toch van het leven en van liefde en licht dat nooit zonder duister kan,” besluit ze haar bericht.

Het is goed om te zien dat Daniëlle haar ervaringen deelt en anderen wil inspireren om positief in het leven te staan, ondanks de uitdagingen die ze tegenkomt.

Het is ook moedig dat ze open is over haar ziekte en haar zoektocht naar genezing. We wensen haar het beste in haar reis naar genezing en hopen dat ze snel weer haar oude zelf kan zijn.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder