Connect with us

Nieuwste

Collega haalt uit naar onbeschofte Monique: ‘Ze gaat duidelijk alleen voor het geld’

Yvonne Coldeweijer hangt de vuile was buiten over het contact dat ze had met Monique Westenberg. De juicekoningin is niet mals voor de partner van André Hazes.

Nu blijkt dat Monique wel degelijk een spion was van Yvonne. Yvonne zegt dat Monique best een harde tante is.

Monique haalde onlangs flink uit naar Yvonne. De professionele roddeltante liet daarop weten dat ze zware ruzie heeft gehad met Monique.

Yvonne beet van zich af en zei: “Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij.”

Dat was vijf maanden geleden. Nu besluit Yvonne om wat meer te vertellen over het contact dat zij had met Monique.

Yvonne vertelt op haar kanaal: “In de periode van André junior en Soel heb ik Monique inderdaad weleens gesproken.”

“Je kan wel zeggen: ze lijkt toch zo beleefd, maar die meid kent wel haar scheldwoorden, haha. Met wat haar in die tijd werd aangedaan, snapte ik het ook wel.”

Aanvankelijk had Yvonne nog sympathie voor Monique. “Ze leek me echt wel cool. Ze zei toen ook dat ze hem nooit meer terug wilde.”

“Ik vond haar echt een sterke vrouw en was ook trots op haar hoe ze zich door alle ellende doorsloeg. Maar nu is mijn mening over haar compleet gedraaid.”

Tegenwoordig vergeeft Monique zowat iedere misstap van de zanger. Dat maakt dat Yvonne niet meer zo’n fan is van de blondine.

“Je hoeft haar schijnbaar niet eens voor de volle honderd procent terug te willen. Half en half is goed genoeg. Dan staat de deur weer open. Ik herken die stoere meid niet meer. Alles voor die villa blijkbaar. Zo zonde!”

Yvonne denkt dan ook dat Monique gewoon bij de zanger is vanwege de villa waarin ze woont. Die is immers van hem.

De roddeltante geeft nog mee: “Ik kan er niets aan doen, maar ik gewoon een grondige hekel aan vrouwen die alleen maar voor het geld gaan.”

Ze gaat verder: “Ga eens voor een man waarvoor je echt respect hebt en hij voor jou. Een man moet voor een vrouw zorgen, maar met support en steun. Niet met geld.”