-

Nieuwste

Collega haalt uit naar onbeschofte Monique: ‘Ze gaat duidelijk alleen voor het geld’

Yvonne Coldeweijer hangt de vuile was buiten over het contact dat ze had met Monique Westenberg. De juicekoningin is niet mals voor de partner van André Hazes.

Nu blijkt dat Monique wel degelijk een spion was van Yvonne. Yvonne zegt dat Monique best een harde tante is.

Monique haalde onlangs flink uit naar Yvonne. De professionele roddeltante liet daarop weten dat ze zware ruzie heeft gehad met Monique.

Yvonne beet van zich af en zei: “Meid, ik heb hier 54 screenshots van gesprekken tussen jou en mij.”

Dat was vijf maanden geleden. Nu besluit Yvonne om wat meer te vertellen over het contact dat zij had met Monique.

Yvonne vertelt op haar kanaal: “In de periode van André junior en Soel heb ik Monique inderdaad weleens gesproken.”

“Je kan wel zeggen: ze lijkt toch zo beleefd, maar die meid kent wel haar scheldwoorden, haha. Met wat haar in die tijd werd aangedaan, snapte ik het ook wel.”

Aanvankelijk had Yvonne nog sympathie voor Monique. “Ze leek me echt wel cool. Ze zei toen ook dat ze hem nooit meer terug wilde.”

“Ik vond haar echt een sterke vrouw en was ook trots op haar hoe ze zich door alle ellende doorsloeg. Maar nu is mijn mening over haar compleet gedraaid.”

Tegenwoordig vergeeft Monique zowat iedere misstap van de zanger. Dat maakt dat Yvonne niet meer zo’n fan is van de blondine.

“Je hoeft haar schijnbaar niet eens voor de volle honderd procent terug te willen. Half en half is goed genoeg. Dan staat de deur weer open. Ik herken die stoere meid niet meer. Alles voor die villa blijkbaar. Zo zonde!”

Yvonne denkt dan ook dat Monique gewoon bij de zanger is vanwege de villa waarin ze woont. Die is immers van hem.

De roddeltante geeft nog mee: “Ik kan er niets aan doen, maar ik gewoon een grondige hekel aan vrouwen die alleen maar voor het geld gaan.”

Ze gaat verder: “Ga eens voor een man waarvoor je echt respect hebt en hij voor jou. Een man moet voor een vrouw zorgen, maar met support en steun. Niet met geld.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder