-

Algemeen

Bekend Nederland in rep en roer: Natasja Froger doet boekje open over relatiebreuk met René Froger!

René Froger en Natasja, zijn vrouw, vormen al 27 jaar een gelukkig stel. Maar het pad naar hun geluk kende wel wat hobbelige momenten, zo vertelt Natasja openhartig.

In dit artikel lees je meer over hun liefdesverhaal en de uitdagingen die ze hebben overwonnen.

In de zomer van 1994 stapte René Froger in het huwelijksbootje met Natasja. De twee ontmoetten elkaar ruim dertig jaar geleden in Athene, terwijl René nog met een andere vrouw getrouwd was.

Natasja wist daar op dat moment niets van af en het kwam voor haar dan ook als een schok. “Dat was voor mij wel een ding toen ik daar achterkwam.

Ik vond hem zo leuk, maar ik wilde er echt niet aan. Ik had zoveel vriendinnen die weleens wat met getrouwde kerels deden. Ik had zo’n vooroordeel en toen was ik het ineens zelf”, vertelt Natasja openhartig.

Ondanks deze ontdekking bleek hun liefde sterker dan Natasja’s normen en waarden en ze zijn er helemaal voor gegaan.

Inmiddels zijn ze al 27 jaar gelukkig samen en vormen ze een van de meest stabiele koppels in de Nederlandse showbizz.

Toch hebben ook René en Natasja te maken gehad met de nodige uitdagingen in hun relatie. Na de geboorte van hun zoons heeft Natasja bijvoorbeeld moeite gehad met René’s werkritme. “Toen vond ik het ineens heel stom dat-ie ’s avonds en ’s nachts werkte.

Ik wilde hem het liefst zeven dagen in de week om me heen, 24 uur per dag en dan samen met de kinderen”, vertelt Natasja.

Het koppel ging drie maanden uit elkaar, maar kwam er toen al snel achter dat ze niet zonder elkaar konden en besloten om hun huwelijk nieuw leven in te blazen.

Maar niet alleen het werk van René heeft een impact gehad op hun relatie. Ook de gezondheid van René heeft het stel flink op de proef gesteld.

Toen hij 45 jaar oud was, werd er een zeer agressieve vorm van prostaatkanker bij hem vastgesteld. Dit was een heftige periode voor de familie Froger, waarin Natasja zich vaak machteloos voelde.

“Ik kon niks doen. Ik stond met mijn handen gebonden in de hoop dat het allemaal goed ging. Ik ben wel heel bang geweest”, geeft ze eerlijk toe.

Gelukkig kon René goed behandeld worden en herstelde hij volledig. Maar de angst en onzekerheid van die periode hebben wel een blijvende impact gehad op het leven van het stel. Toch hebben ze dit samen overwonnen en zijn ze sterker dan ooit tevoren.

De liefdesgeschiedenis van René en Natasja Froger is er één om bij weg te zwijmelen. Ze hebben samen de nodige ups en downs gekend, maar hun liefde is sterker gebleken dan welke uitdaging dan ook. Ze hebben bewezen dat ze samen elke storm kunnen doorstaan.

Algemeen

VIDEO: Man steekt voorbijgangers neer in Rotterdam: ‘Meerdere slacht0ffers’

Op donderdagavond heeft zich een ernstig ste*kincident voorgedaan aan de voet van de Erasmusbrug in Rotterdam. Hierbij is één persoon om het leven gek0men en raakten twee anderen zwaargew0nd, zo meldt de Rotterdamse p0litie. Het incident vond plaats nabij het Willemsplein, een drukke locatie in het centrum van de stad. De verd*chte is gearr*steerd en gew0nd naar het z!ekenhuis gebracht.

Ooggetu!genverklaringen en Eerste H(lp

Ooggetu!gen meldden dat een man willekeurig mensen aanv!el onder de brug. Hij was bew*pend met twee grote m*ssen en leek op zoek te zijn naar meerdere slacht0ffers. De paniek verspreidde zich snel onder de mensen op het plein, waaronder bezoekers van een nabijgelegen restaurant en museum. Mensen zochten dekking toen de verd*chte agress!ef om zich heen stak.

Een heldhaftige ingreep kwam van de 32-jarige personal trainer Reniël, die op dat moment op het plein een training gaf. Met behulp van twee stokken wist hij de dader te overmeesteren en bewustel00s te slaan. Vervolgens hielpen 0mstanders door meubilair naar de verd*chte te gooien om hem verder te immobiliseren. Niet veel later arriveerde de p0litie, die de man arr*steerde.

Situatie en Onderzoek

De p0litie was snel ter plaatse met veel eenheden en sloot de omgeving direct af voor onderzoek. Het incident vond plaats nabij museum Remastered, waar mensen opgevangen werden en afzetlinten werden geplaatst om de plek af te schermen. De gew0nden werden met spoed naar het z1ekenhuis gebracht voor behandeling.

Volgens de p0litie begon de aanv*l mogelijk in een nabijgelegen parkeergarage, waar het eerste slacht0ffer ernstig gew0nd raakte. De dader zou daarna zijn weg hebben vervolgd naar het Willemsplein, waar hij een tweede slacht0ffer neerstak, die de aanv*l helaas niet 0verleefde. Op het terras van bar-restaurant Prachtig ontstond grote paniek toen de d*der verder om zich heen begon te steken.

Verklaringen over de Motivatie van de D*der

Enkele getuigen meldden dat de verd*chte “Allahoe akbar” riep tijdens zijn aanv*l. De p0litie onderzoekt deze verklaringen zorgvuldig om een mogelijk motief te achterhalen. Voorlopig is er nog geen duidelijkheid over de achtergrond van de verdachte of de reden achter de aanval. De p0litie heeft aangegeven dat ze alle mogelijke scenario’s onderzoeken, waaronder een terr0ristisch motief, maar doet verder nog geen uitspraken totdat het onderzoek is afgerond.

Reacties en Nasleep

De gebeurtenis heeft veel schok en verdriet teweeggebracht in Rotterdam. De p0litie roept mensen op die getu!ge waren of beelden hebben van het incident om zich te melden en hun informatie te delen om het onderzoek te ondersteunen. Het plein blijft voorlopig afgesloten voor verder forensisch onderzoek, en de politie blijft aanwezig om de situatie te monitoren en verdere veiligheid te waarborgen.

Dit tragische incident heeft niet alleen de betrokken families diep geraakt, maar ook de bredere gemeenschap, die probeert te begrijpen wat zich precies heeft afgespeeld en waarom dit geweld heeft plaatsgevonden. De nabestaanden van het 0verleden slacht0ffer worden bijgestaan door slacht0fferhulp, en er wordt gehoopt dat de gew0nden volledig zullen herstellen.

Lees verder