-

Economie

Beelden: Nicol Kremers laat zich volledig gaan in exclusieve 18+ video

Nicol Kremers, de Nederlandse influencer, heeft de aandacht getrokken van het publiek en media sinds haar breuk met Peter Gillis, de oprichter van Vakantieparken, in 2020.

De geruchten gingen rond dat Nicol krap bij kas zat na de breuk, maar recente beelden van haar op een ligbedje in Marbella met een flinke sigaar in haar mond bewijzen het tegendeel.

Het lijkt erop dat Nicol geniet van haar leven en niet bezorgd is over geld. Haar debuut bij 0nlyFans zou mogelijk hebben bijgedragen aan haar financiële stabiliteit en deze reis naar Spanje. Maar wat is er nog meer gaande in het leven van Nicol Kremers?

Nicol heeft haar “flinke jongens” goed in beeld

Een van de opvallende kenmerken van Nicol is haar volle boezem. Ze lijkt er trots op te zijn en schroomt niet om deze in beeld te brengen.

Op haar Instagram-account zijn talloze foto’s te vinden waar ze haar b0rsten laat zien. Het lijkt erop dat ze haar volgers probeert te behouden en te vergroten door deze foto’s te delen.

Nicol lijkt te weten wat haar volgers willen zien en maakt hier gretig gebruik van. Hoewel sommige mensen kritiek hebben op haar foto’s en vinden dat ze te ver gaat, lijkt Nicol zich daar niet zoveel van aan te trekken.

Ze blijft doorgaan met het delen van p!kante foto’s en video’s op haar social media-kanalen.

Nicol Kremers in Marbella

Op haar Instagram-account heeft Nicol verschillende foto’s en video’s gedeeld van haar tijd in Marbella. Het lijkt erop dat ze geniet van het mooie weer, het strand en de zee.

Ze deelt foto’s van zichzelf op een ligbedje, met een drankje in haar hand en een sigaar in haar mond. Maar niet alleen de mooie omgeving en het goede weer lijken Nicol te bevallen.

Ze lijkt ook te genieten van de aandacht die ze krijgt van mannen. Op een van de foto’s die ze deelt, ligt ze samen met Wesly van Bronkhorst op een strandbedje. Ze lijken elkaar goed te kennen en hebben het duidelijk naar hun zin.

De foto is echter niet alleen opvallend vanwege de gezelligheid tussen Nicol en Wesly, maar ook vanwege de flinke jongens van Nicol die opnieuw in beeld komen. Het lijkt erop dat ze haar volgers wil laten zien dat ze het goed heeft en dat ze zich prima vermaakt zonder Peter Gillis.

Nicol Kremers in bad

Op haar Instagram-account deelt Nicol ook foto’s van zichzelf in bad. Op een van de foto’s lijkt het erop dat ze een verkeerde pose heeft ingenomen en zich in allerlei bochten wringt om er verleidelijk uit te zien voor de camera.

Het resultaat is een foto die meer lijkt op een 0nlyFans fotoshoot dan een ontspannen badsessie. Het is alsof Nicol probeert om haar volgers allemaal te verleiden en in te pakken met haar gedurfde pose in bad terwijl ze tegelijkertijd haar gezicht probeert te verbergen voor de camera. Het is af te vragen wat de intenties zijn.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Nicol Kremers (@kremersnicol)

Economie

Glennis Grace zorgt voor veel ophef met haar wel erg diepe inkijk

De loopbaan van Glennis Grace heeft een forse tegenslag ervaren na een incident waarbij ze betrokken was bij een fysiek conflict in een lokale Jumbo supermarkt.

Na dit voorval vond de zangeres zichzelf terug met een taakstraf, specifiek het wieden van onkruid op een begraafplaats, een situatie die haar ongetwijfeld tot nadenken stemde.

Te midden van zo’n publieke vernedering rijst de vraag: hoe vind je je weg terug na zo’n debacle? Er lijkt een beproefde strategie te bestaan om de aandacht af te leiden en een comeback te maken: een gedurfde modieuze keuze omarmen.

In een beweging die suggereert dat ze klaar is om de focus te verleggen van de controverse, heeft Glennis onlangs een publieke verschijning gemaakt die ongetwijfeld veel aandacht zal trekken, zij het niet om de redenen die men zou verwachten.

Ze bezocht een kapsalon, een op het eerste gezicht alledaagse activiteit, maar de manier waarop ze ervoor koos deze ervaring op sociale media te delen is allesbehalve gewoon.

Via haar Instagram Story plaatste ze beelden van haar bezoek, maar het is duidelijk dat het doel niet was om een nieuwe haarstijl te tonen. In plaats daarvan trok Glennis strategisch de aandacht naar haar decolleté, ervoor zorgend dat dit het middelpunt van de conversatie werd.
Glennis Grace

Deze aanpak, hoewel zeker gedurfd, weerspiegelt een bekende tactiek in de wereld van beroemdheden en public relations: het verhaal omleiden.

Door ervoor te kiezen haar uiterlijk op zo’n opvallende manier te benadrukken, verandert ze niet alleen haar look, maar probeert ze de publieke discussie in een nieuwe richting te sturen.
Glennis Grace

De suggestie om een koud kompres bij de hand te houden voordat men haar posts bekijkt, voegt een speels, zo niet ondeugend, element toe aan haar strategie, wat aangeeft dat ze zich niet alleen bewust is van de impact die dergelijke beelden kunnen hebben, maar ook actief betrokken is bij haar publiek op haar eigen voorwaarden.

Deze episode in de carrière van Glennis Grace is een getuigenis van de complexiteit van het openbare leven en de diverse strategieën die publieke figuren toepassen om hun imago te beheren.
Glennis Grace

Hoewel het nog te vroeg is om te zeggen hoe effectief deze specifieke zet zal zijn in het veranderen van de publieke perceptie of het herstellen van haar reputatie, is het een duidelijk teken dat ze nog niet klaar is om uit de schijnwerpers te stappen.
Glennis Grace

In plaats daarvan kiest ze ervoor om de nasleep van een controverse te navigeren met een mix van durf en een knipoog naar het eeuwenoude adagium dat soms een verandering van imago een nieuw hoofdstuk kan inluiden.

Lees verder