-

Economie

Bedroevend nieuws Carmen Pfaff (67)

Carmen Pfaff (67), de echtgenote van Jean-Marie Pfaff en moeder van Kelly, Lyndsey en Debby, is opgenomen in een z!ekenhuis op Mallorca nadat ze tijdens een vlucht naar haar vakantiebestemming een hersenbl0eding kreeg. Het drukverschil in het vliegtu!g wordt vermoedelijk als oorzaak gezien. Na de landing werd ze onmiddellijk overgebracht naar het z!ekenhuis in Palma, waar ze momenteel nog steeds verblijft. Haar toestand moet volledig gestabiliseerd zijn voordat ze terug kan keren naar België.

Hoewel er op dit moment geen blijvende l*tsels worden vastgesteld, is het nog te vroeg om zeker te zijn en zal Carmen naar verwachting een lange revalidatieperiode moeten ondergaan. Kelly, een van de dochters, geeft aan dat de familie vraagt om hen met rust te laten, zodat alle aandacht en focus kan liggen op het herstel van Carmen.

Een hersenbl0eding kan een zeer ernstige medische aandoening zijn en vereist vaak intensieve medische zorg en revalidatie. Het is begrijpelijk dat de familie op dit moment behoefte heeft aan privacy en rust om zich volledig te kunnen richten op het herstelproces van Carmen. Het is belangrijk om de wensen van de familie te respecteren en hen de ruimte te geven die ze nodig hebben.

De steun van haar echtgenoot Jean-Marie en dochter Debby zal ongetwijfeld van onschatbare waarde zijn tijdens deze moeilijke periode. Het hebben van een sterk ondersteunend netwerk kan helpen bij het fysieke en emotionele herstel van een patiënt.

Het is altijd belangrijk om alert te zijn op mogelijke gezondheidsrisico’s tijdens het reizen, vooral voor mensen met onderliggende medische aandoeningen. Het drukverschil in een vliegtu!g kan een impact hebben op het lichaam, en het is raadzaam om voorzorgsmaatregelen te nemen en indien nodig medisch advies in te winnen.

We wensen Carmen Pfaff een spoedig herstel toe en hopen dat ze de nodige zorg en ondersteuning krijgt tijdens haar verblijf in het z!ekenhuis. Onze gedachten zijn bij haar en haar familie in deze uitdagende tijd.

Het nieuws over Carmen Pfaff heeft velen geschokt en bezorgd gemaakt. Een hersenbl0eding is een ernstige aand0ening die het leven van een persoon ingrijpend kan veranderen. Het is begrijpelijk dat de familie van Carmen op dit moment alle steun en privacy nodig heeft om zich te richten op haar herstel.

Een hersenbl0eding kan verschillende oorzaken hebben, waaronder het drukverschil tijdens een vliegreis. Hoewel het in dit geval nog te vroeg is om definitieve uitspraken te doen over de gevolgen en de prognose van Carmen, is het bemoedigend om te horen dat er voorlopig geen blijvende l*tsels worden vastgesteld. Dit biedt hoop voor haar toekomstige herstel en revalidatie.

Het is belangrijk om te benadrukken dat een revalidatieproces na een hersenbl0eding vaak langdurig en intensief is. Het vereist toegewijde zorg, therapie en ondersteuning van een multidisciplinair team van zorgverleners. Het is een uitdaging waar zowel de patiënt als de familie mee te maken krijgt. De steun en betrokkenheid van dierbaren zijn van onschatbare waarde tijdens deze moeilijke periode.

Als publiek moeten we de wens van de familie respecteren om met rust gelaten te worden. Ze hebben nu alle tijd en ruimte nodig om zich te concentreren op het herstel van Carmen. Het is begrijpelijk dat ze niet willen dat deze moeilijke situatie verder wordt belicht in de media en dat ze zich willen richten op het genezingsproces.

We hopen dat Carmen de beste medische zorg en ondersteuning krijgt tijdens haar verblijf in het z!ekenhuis. Daarnaast willen we Jean-Marie, Debby en de rest van de familie veel sterkte en moed toewensen. Het is een uitdagende tijd voor hen, maar de liefde en steun die ze elkaar geven, kunnen helpen om deze uitdaging te overwinnen.

Laten we met zijn allen Carmen en haar familie blijven steunen in gedachten en gebeden. Haar herstel zal tijd kosten, maar met de juiste zorg en ondersteuning is er hoop op een positieve uitkomst.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder