Connect with us

Nieuwste

Barry (71) reist 3 keer per jaar naar Thailand om in koffer te duiken met 19-jarige: ‘Zo lief’

De 71-jarige Barry uit het Britse Manfield is al enkele jaren op pensioen. Barry moest helaas afscheid nemen van zijn echtgenote en is nu dus single.

Omdat zijn vrouw niet meer aan zijn zijde is en hij dus alleen is, reist hij drie keer per jaar naar het exotische Thailand.

Daar geniet hij met volle teugen van het leven, al is zijn familie minder enthousiast. Zij weten immers wat Barry daar uitspookt.

“Vlak nadat ik mijn vrouw had moeten afgeven, was het de eerste keer dat ik naar Thailand ging. We hadden een prachtig huwelijk, maar acht jaar terug werd ze ziek.”

“We waren in totaal 45 jaar samen. En als je dan plotseling alleen komt te staan, hakt dat er stevig in. Ik was dat niet gewend en ik had afleiding nodig.”

“Het leek me een goed plan om op vakantie te vertrekken. Even mijn hoofd helemaal leegmaken. Ik trok naar het reisagentschap en zij wezen me op Thailand als vakantiebestemming.”

“De foto’s zagen er wondermooi uit en ik was eerlijk gezegd Europa ook wel even beu. Dat is toch bijna overal hetzelfde. Daar werd ik niet warm van.”

Barry boekte een vakantie voor twee weken en vertrok naar Phuket. “De reis was best lang, maar dan kwam ik toch aan op mijn bestemming. Het was bloedheet, dat was ik niet gewoon in Engeland.”

“Ik wist ook niet wat ik moest doen, maar op het strand liggen vond ik wel heerlijk. Als ik dan ’s avonds ook nog iets lekker kon eten, was dat helemaal top.”

In zijn hotelkamer was hij zich aan het vervelen, dus besliste hij om de drukke boulevard te bezoeken. Daar zijn altijd veel mensen te vinden.

“Ik ging naar een strandbarretje. Met van die hoge stoelen. Daar bestelde ik een biertje en in geen tijd kwam er een jongedame naar me toe.”

“Ze begon me allerlei vragen te stellen en ze kwam oprecht en lief over. Natuurlijk ben ik niet van gisteren, ik weet dat ze daar straatarm zijn en vaak op geld uit zijn.”

“Maar ja, ik ben ook single en als ik daar zo’n jonge meid nou gelukkig mee maak, is dit toch een win-win situatie voor iedereen? We hebben het in elk geval wel heel gezellig gehad, zeg maar.”

Tijdens zijn vakantie spreekt hij verschillende keren af met het meisje. Ze is nog piepjong, een 19-jarige schone. Er ontstaat een band en ze begint meer over haar situatie te vertellen.

“Ze vertelde me zeer nare dingen. Dat raakte me ontzettend diep. Maar aan de andere kant vind ik haar razend knap.”

“Ik dacht nog om het te laten voor wat het was. Ik snap wel dat een meisje van negentien niet verliefd kan worden op een oude kerel van 71.”

“Toch ging ik ondertussen al drie keer terug. Hoe graag ik ook wil stoppen, het gaat gewoon niet. Ik moet constant aan haar denken. Als ik thuis zit, wil ik gewoon meteen terug naar haar toe.”

“Ik speelde vanaf het begin open kaart met mijn familie. Zij zijn er erg op tegen dat ik dit doe. Maar ik doe niets verkeerds. Als zij mij niet meer hoeft, moet ze dat maar zeggen.”

“Zolang dat niet gebeurt, blijf ik met mezelf worstelen. Ik wil haar helpen om een beter leven te hebben, maar ik ben ook verliefd op haar. Het is een lastige situatie.”