Connect with us

Nieuwste

Barry (71) gaat meerdere keren per jaar naar Thailand om plezier te hebben met 19-jarige!

Barry, een 71-jarige man uit het Britse Manfield, is met pensioen en gaat als vrijgezel door het leven na het 0verlijden van zijn vrouw.

Om zijn gedachten te verzetten en even weg te zijn van Europa, gaat hij drie keer per jaar naar Thailand. Maar wat hij daar doet, is voor zijn familieleden een grote zorg.

Barry ontmoette een 19-jarig Thais meisje tijdens zijn eerste vakantie in Phuket, nadat zijn vrouw acht jaar geleden was 0verleden.

Ze raakten aan de praat en bouwden een band op. Hoewel hij zich ervan bewust is dat het meisje, genaamd Num, op zoek is naar financiële ondersteuning en hij zichzelf afvraagt of zij oprecht is, voelt hij zich aangetrokken tot haar en is hij inmiddels al drie keer teruggegaan.

Hoewel Barry open kaart heeft gespeeld met zijn familie over zijn relatie met Num, zijn zij erop tegen dat hij zulke reizen onderneemt.

Zij zien het als ongepast en maken zich zorgen over zijn gezondheid en veiligheid. Maar Barry blijft volhouden en verdedigt zijn keuze om zijn hart te volgen. “Ik doe niets il!egaals.

Als zij mij niet meer wil, moet ze het zeggen. Zolang dat niet het geval is, blijf ik met mezelf in gevecht. Het is een moeilijke situatie.”

Hoewel sommige mensen begrip hebben voor Barry’s beslissing om zijn hart te volgen, zijn anderen niet zo blij met zijn keuze.

Velen vinden het 0ngepast dat een 71-jarige man een relatie heeft met een 19-jarig meisje uit Thailand. Sommigen noemen het zelfs uitbuiting en misbru!k van de situatie van Num.

Het is begrijpelijk dat de situatie zorgen baart bij Barry’s familieleden en andere mensen die op de hoogte zijn van zijn relatie met Num.

De kloof tussen de culturen en de leeftijd van de twee partners zijn factoren die zorgen baren. Het is echter belangrijk om te benadrukken dat Barry en Num beiden volwassen zijn en vrij zijn om te doen wat ze willen, zolang er geen sprake is van dwang of uitbuiting.

Hoewel het begrijpelijk is dat Barry eenzaam is na het 0verlijden van zijn vrouw, moet hij zich bewust zijn van de risico’s die verbonden zijn aan zijn reizen naar Thailand.

Het is belangrijk om voorzichtig te zijn en te zorgen voor zijn eigen gezondheid en veiligheid, maar ook die van zijn Thaise vriendin.

Het is ook belangrijk dat hij open blijft communiceren met zijn familieleden en rekening houdt met hun bezorgdheid.

Het is begrijpelijk dat mensen verschillende meningen hebben over deze situatie. Sommigen vinden dat Barry het recht heeft om zijn hart te volgen, terwijl anderen vinden dat het 0ngepast is.

Het is belangrijk om te onthouden dat iedereen het recht heeft om zijn of haar eigen keuzes te maken, zolang er geen sprake is van uitbuiting of dwang. Wat de uitkomst ook is, laten we hopen dat Barry en Num gelukkig en veilig zijn.