-

Nieuwste

André van Duin komt belofte oude partner Martin niet na: ‘Situatie is veranderd’

De 0verleden man van André van Duin, Martin, had zijn lichaam ter beschikking gesteld van de wetenschap. De komiek beloofde hetzelfde te doen. Daar komt hij nu op terug.

Van Duin zegt: “Ik vraag me af of ik dat nog ga doen.” Het lichaam van Martin werd meteen na zijn d00d opgehaald, precies omdat hij het aan de wetenschap had gedoneerd.

In gesprek met weekblad Weekend legt hij uit: “Het gaat heel erg snel, het moet gebeurd zijn binnen de 24 uur. Het is wat dat betreft niet zo fijn.”

Bij het 0verlijden van Martin, beloofde de komiek dat hij dit ook zou gaan doen. “Maar ik overweeg mijn besluit nu. Ik had Martin plechtig beloofd dat ik mijn lichaam eveneens beschikbaar zou stellen aan de wetenschap.”

“Maar ik kan nog niet zeggen hoe dat straks gaat. Ik heb nog niet de tijd gehad om er goed over na te denken, maar nu vraag ik me wel af of ik het nog wel ga doen.”

De komiek heeft nu een nieuwe partner in zijn leven: Fernando Reyes. Is het misschien omdat hij het Fernando niet wil aandoen om ook zo snel afscheid te moeten nemen.

Daarop antwoordt André eerlijk: “Precies. Dit situatie is veranderd.” Het lijkt erop dat de komiek zo een belangrijke belofte met zijn oud partner verbreekt.

Enige tijd geleden kondigde André aan dat hij met Fernando in het huwelijksbootje zal stappen. De bruiloft moet dan precies zo mooi worden als die met Martin.

De twee zullen wellicht snel trouwen, want André wil gewoon alles goed geregeld hebben voor zijn nieuwe liefde.

“Ik wil geen enkel risico nemen. Stel je voor dat er mij wat overkomt, dan wil ik dat Fernando zich geen zorgen hoeft te maken.”

André vervolgt: “Je gaat er natuurlijk altijd vanuit dat de oudste persoon eerst komt te 0verlijden.”

“Nu weten we dat dit niet altijd zo is. Daar had ik echter nooit rekening mee gehouden. Daar wil je ook niet te lang bij blijven stilstaan. Maar mocht het toch gebeuren, wil ik gewoon alles goed geregeld hebben.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder