-

Economie

André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar: relatie verbroken

Monique Westenberg heeft besloten om haar vakantie met André Hazes voortijdig te beëindigen en terug te keren naar Nederland met hun zoon Dré. Hoewel het paar samen op vakantie was, lijkt het erop dat Monique nu alleen terugkeert.

André blijft namelijk nog in Los Angeles achter. Het is momenteel onduidelijk of hun relatie dit keer definitief ten einde is, maar in het verleden hebben ze al vaker te maken gehad met ups en downs.

Monique heeft nog geen expliciete verklaring gegeven over de reden van haar terugkeer naar Nederland zonder André.

Op haar Instagram-account postte ze wel een bericht met een foto van haar en Dré met als onderschrift: “Er gaat niets boven thuis zijn met mijn jongen”.

Het lijkt erop dat ze zich nu vooral richt op haar rol als moeder en even afstand neemt van haar relatie met André.

André deelde ondertussen foto’s waaruit blijkt dat hij momenteel in Las Vegas zit met zijn neef Djarno en aan het gokken is. Las Vegas staat niet bekend als de stad waar je moet zijn als je verslavingsproblemen hebt.

Het lijkt erop dat André weer volledig los zal gaan nu Monique hem heeft verlaten.

Fans zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de vraag of dit het definitieve einde van hun relatie betekent of dat ze binnenkort weer samen zullen zijn.

Eén ding is zeker: het zal niet lang duren voordat de volgende aflevering van het André en Monique-saga zich afspeelt. Het paar heeft in het verleden al vaker de aandacht van de media getrokken vanwege hun soms tumultueuze relatie.

Hoewel André en Monique al sinds 2014 samen zijn, hebben ze in de afgelopen jaren te maken gehad met veel ups en downs in hun relatie.

In 2018 gingen ze bijvoorbeeld ook al uit elkaar, maar uiteindelijk kwamen ze toch weer bij elkaar. De afgelopen maanden leek het juist weer beter te gaan tussen de twee.

André en Monique kochten samen een nieuw huis en er gingen zelfs geruchten dat ze zouden gaan trouwen.

Toch waren er de afgelopen weken ook al geruchten dat er weer problemen waren in hun relatie. Zo gingen er onder andere geruchten dat André opnieuw vreemd zou zijn gegaan.

Het is momenteel nog niet duidelijk of deze geruchten waar zijn en of ze mogelijk hebben bijgedragen aan de huidige situatie.

Hoewel André en Monique er in het verleden niet voor terugdeinsden om hun relatieproblemen openbaar te maken, lijken ze nu beiden wat terughoudender te zijn.

Zo heeft André bijvoorbeeld nog niet gereageerd op de geruchten dat hij in Las Vegas zit en lijkt Monique zich vooral te richten op haar rol als moeder.

Het is nu afwachten wat de toekomst zal brengen voor het paar. Zullen ze uiteindelijk toch weer bij elkaar komen of is het dit keer definitief voorbij? Het blijft speculeren, maar één ding is zeker: de media zullen het stel blijven volgen.
André en Monique

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder