Connect with us

Economie

André Hazes en Monique Westenberg opnieuw uit elkaar: relatie verbroken

Monique Westenberg heeft besloten om haar vakantie met André Hazes voortijdig te beëindigen en terug te keren naar Nederland met hun zoon Dré. Hoewel het paar samen op vakantie was, lijkt het erop dat Monique nu alleen terugkeert.

André blijft namelijk nog in Los Angeles achter. Het is momenteel onduidelijk of hun relatie dit keer definitief ten einde is, maar in het verleden hebben ze al vaker te maken gehad met ups en downs.

Monique heeft nog geen expliciete verklaring gegeven over de reden van haar terugkeer naar Nederland zonder André.

Op haar Instagram-account postte ze wel een bericht met een foto van haar en Dré met als onderschrift: “Er gaat niets boven thuis zijn met mijn jongen”.

Het lijkt erop dat ze zich nu vooral richt op haar rol als moeder en even afstand neemt van haar relatie met André.

André deelde ondertussen foto’s waaruit blijkt dat hij momenteel in Las Vegas zit met zijn neef Djarno en aan het gokken is. Las Vegas staat niet bekend als de stad waar je moet zijn als je verslavingsproblemen hebt.

Het lijkt erop dat André weer volledig los zal gaan nu Monique hem heeft verlaten.

Fans zijn natuurlijk nieuwsgierig naar de vraag of dit het definitieve einde van hun relatie betekent of dat ze binnenkort weer samen zullen zijn.

Eén ding is zeker: het zal niet lang duren voordat de volgende aflevering van het André en Monique-saga zich afspeelt. Het paar heeft in het verleden al vaker de aandacht van de media getrokken vanwege hun soms tumultueuze relatie.

Hoewel André en Monique al sinds 2014 samen zijn, hebben ze in de afgelopen jaren te maken gehad met veel ups en downs in hun relatie.

In 2018 gingen ze bijvoorbeeld ook al uit elkaar, maar uiteindelijk kwamen ze toch weer bij elkaar. De afgelopen maanden leek het juist weer beter te gaan tussen de twee.

André en Monique kochten samen een nieuw huis en er gingen zelfs geruchten dat ze zouden gaan trouwen.

Toch waren er de afgelopen weken ook al geruchten dat er weer problemen waren in hun relatie. Zo gingen er onder andere geruchten dat André opnieuw vreemd zou zijn gegaan.

Het is momenteel nog niet duidelijk of deze geruchten waar zijn en of ze mogelijk hebben bijgedragen aan de huidige situatie.

Hoewel André en Monique er in het verleden niet voor terugdeinsden om hun relatieproblemen openbaar te maken, lijken ze nu beiden wat terughoudender te zijn.

Zo heeft André bijvoorbeeld nog niet gereageerd op de geruchten dat hij in Las Vegas zit en lijkt Monique zich vooral te richten op haar rol als moeder.

Het is nu afwachten wat de toekomst zal brengen voor het paar. Zullen ze uiteindelijk toch weer bij elkaar komen of is het dit keer definitief voorbij? Het blijft speculeren, maar één ding is zeker: de media zullen het stel blijven volgen.
André en Monique