-

Nieuwste

Afschuwelijk: Enorme groep mensen omsingelt jongetje en tuigt hem volledig af

Een sch0kkende video is momenteel viral op het internet, waarin te zien is hoe een groep jongens een jongen op een fiets omsingelt en hem volledig aftu!gt.

Het inc!dent heeft veel reacties op sociale media uitgelokt.

De video toont hoe het slacht0ffer, een blank jongetje op een fiets, wordt omringd door een grote groep jongeren, waarvan sommigen capuchons dragen en zich als stoer gedragen.

De jongens vinden dat het jongetje te stoer doet en willen hem dat graag afleren.

Een jongen in een blauwe jas slaat de jongen op de fiets van achteren, wat een signaal lijkt te zijn voor anderen om mee te doen.

Het slacht0ffer krijgt een aantal harde kl*ppen en zijn fiets wordt ook vernield. Aan het einde van de video slaat een donkere jongen het slacht0ffer recht in zijn gezicht.

Het feit dat een groep jongeren samenwerkt om een persoon aan te vallen, is verontrustend en onacceptabel.

Het is laf om met een groep op één persoon in te sla*n, en het kan leiden tot ernst!g letse!, zowel fysiek als mentaal.

De video is al meer dan 70.000 keer bekeken op Twitter en is ook doorgestuurd naar de p0litie in Haaksbergen, waar het incident vermoedelijk heeft plaatsgevonden.

Hoewel er nog geen verdere informatie bekend is over de context of de aanleiding voor deze laffe daad, zijn veel mensen woedend en eisen ze actie.

Het is belangrijk om te onthouden dat gew*ld nooit de oplossing is. Een dergelijke situatie kan beter worden opgelost door middel van dialoog en begrip, in plaats van fysiek gew*ld.

Het is van cruciaal belang dat jongeren, vooral in een groep, zich bewust zijn van de ernstige gevolgen van gewe!ddadig gedrag en hun verantwoordelijkheid om gew*ld te voorkomen en te stoppen.

Deze video is een voorbeeld van hoe gew*ld een blijvende impact kan hebben op het slacht0ffer, maar ook op de daders en de getuigen.

Het kan leiden tot trauma’s, fysieke en emotionele p!jn en kan langdurige gevolgen hebben voor iemands leven en welzijn.

In deze tijd van sociale media is het van cruciaal belang om bewust te zijn van de impact van onze woorden en daden.

Het is gemakkelijk om anoniem te zijn op het internet en daarom voelen sommige mensen zich gesterkt om anderen te kleineren en te be!edigen.

Het is echter belangrijk om te onthouden dat onze acties online dezelfde impact kunnen hebben als onze acties in de echte wereld.

Daarom is het belangrijk om te streven naar respectvolle communicatie en om ons te concentreren op constructieve oplossingen in plaats van te reageren met gew*ld.

Alleen dan kunnen we een samenleving creëren die veilig is voor iedereen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder