Connect with us

Economie

Mia Nicolai breekt stilte en maakt ontzettend groot nieuws bekend

Mia Nicolai, waarvan niemand ooit had gehoord vóór het Eurovisie Songfestival en die daarna flink bekritiseerd werd in heel Nederland, heeft een vreugdevolle boodschap voor alle 17,8 miljoen inwoners van ons land. Mia gaat opnieuw een poging wagen om te zingen.

Melkweg Concert
De 27-jarige microfoonhoudster maakt via haar Instagram-kanaal bekend dat ze een concert zal geven in de Melkweg in Amsterdam.

“Ik ben zo trots om mijn allereerste soloshow ooit aan te kondigen”, schrijft Mia Nicolai bij haar bericht.

Mia zal solo optreden in het Amsterdamse poppodium. Het is nog niet bekend of de sombere Dion Cooper ook aanwezig zal zijn om het publiek te vermaken met een act die doorgaat voor zang.

De show vindt pas plaats op 24 november, dus Mia heeft nog genoeg tijd om een zangcoach te zoeken. Tickets voor Mia’s optreden zullen in juni beschikbaar zijn.

Songfestival
We willen er eigenlijk niet te veel op terugkomen, maar Mia en Dion werden door de ‘kenners’ in het panel naar voren geschoven als ‘ideale kandidaten’ voor het Songfestival van dit jaar.

De enige die hier tegenin ging, bleek Jantje Smit te zijn. Hij leek behoorlijk onder invloed in Liverpool en zag dingen die niemand anders waarnam. Jan was verward en noemde het optreden ‘glashelder’.

Hoe dan ook, niemand gaf veel hoop voor de kansen van Nederland. Zelfs Duncan Laurence, die zichzelf toch wel als de beste zanger beschouwt, vond tussen zijn zenuwinzinkingen door tijd om Mia en Dion op een aparte manier te begeleiden. Helaas mocht het niet baten.

Na het teleurstellende optreden op het Eurovisie Songfestival hebben Mia Nicolai en Dion Cooper veel kritiek ontvangen.

Het leek alsof niemand geloofde in hun kansen om Nederland te vertegenwoordigen.

Zelfs Duncan Laurence, die het Songfestival had gewonnen, probeerde hen op zijn eigen manier te ondersteunen, maar het mocht niet baten.

Toch laat Mia zich niet ontmoedigen door de negatieve reacties. Ze kondigt vol trots haar allereerste soloshow aan in de Melkweg in Amsterdam.

Het is een grote stap voor haar als artiest en een kans om haar zangtalent te laten zien aan een breder publiek. Mia is vastbesloten om te bewijzen dat ze meer in haar mars heeft dan wat er op het Songfestival te zien was.

Hoewel de details van het concert nog moeten worden uitgewerkt, is het duidelijk dat Mia solo zal optreden.

De vraag blijft echter of Dion Cooper ook aanwezig zal zijn om het publiek te vermaken met zijn eigen act.

Het blijft nog even afwachten hoe de show er precies uit zal zien, maar de datum staat al vast: 24 november.