Connect with us

Economie

Willeke Alberti bezoekt ernstig zieke dochter Daniëlle van ’t Schip: ‘Haar laatste bezoek’

Daniëlle van ’t Schip, de dochter van voormalig profvoetballer en voetbalcoach John van ’t Schip, heeft onlangs haar koffers gepakt voor een reis naar Bonaire waar ze enkele maanden zal blijven. Daniëlle is ernstig ziek, maar ze laat zich hierdoor niet tegenhouden om te genieten van het leven.

Ze gaat op reis om even tot rust te komen en krijgt daarbij veel steun van haar familie. Zo ook van haar moeder, de beroemde zangeres Willeke Alberti.

Willeke Alberti heeft onlangs een bezoekje gebracht aan haar dochter op Bonaire. Ze vertelt in een interview met weekblad Weekend dat ze een weekje lekker in de zon wilde doorbrengen en daarom naar Bonaire is gegaan.

Willeke verbleef in het Van der Valk-hotel, dat voor haar als een tweede thuis voelt. Het feit dat haar dochter Daniëlle daar ook was, maakte de keuze voor het eiland des te makkelijker.

Willeke wil alle tijd die ze heeft besteden aan haar familie en het is dan ook fijn om haar dochter te kunnen steunen in deze moeilijke tijd.

Hoewel Willeke niet veel kwijt wil over haar bezoek aan haar dochter, is het duidelijk dat ze veel om haar geeft en er voor haar wil zijn.

Daniëlle deelt regelmatig foto’s van haar gezin op Instagram, waaronder ook foto’s van haar op Bonaire.

Ze geniet zichtbaar van haar tijd op het eiland en de steun van haar familie is hierbij onmisbaar.

Het is hartverwarmend om te zien hoe Daniëlle, ondanks haar ziekte, de kracht vindt om te genieten van het leven en mooie herinneringen te maken met haar familie. Ook de steun van Willeke Alberti is hierbij van onschatbare waarde.

Willeke staat bekend om haar warme persoonlijkheid en haar vermogen om mensen te steunen in moeilijke tijden.

Ze is een liefdevolle moeder en grootmoeder die haar familie altijd op de eerste plaats zet.

Het is niet de eerste keer dat Willeke Alberti zich laat zien als een zorgzame moeder. Eerder werd ze al in het nieuws gebracht vanwege haar steun aan haar kleinzoon.

Haar kleinzoon, Johnny de Mol, had in 2019 een zware tijd omdat zijn vrouw Anouk van Schie ernstig ziek was.

Willeke stond toen altijd voor hem en zijn gezin klaar en was er om hen te steunen waar nodig. Haar liefde en betrokkenheid waren onmisbaar voor Johnny en zijn gezin.
Daniëlle

Het is bijzonder om te zien hoe Willeke Alberti keer op keer laat zien wat onvoorwaardelijke liefde en steun betekent. Niet alleen voor haar eigen familie, maar voor iedereen die het nodig heeft.

Haar warme persoonlijkheid en betrokkenheid bij anderen maken haar tot een bijzonder mens. Wij kunnen allemaal een voorbeeld nemen aan haar en proberen om meer liefde en betrokkenheid te tonen aan de mensen om ons heen.