-

Nieuwste

Vrouw dwingt echtgenoot om elke nacht met haar zus te slapen

Het is moeilijk te geloven, maar het televisieprogramma ‘Extreme Sisters’ bewijst dat sommige verhalen te bizar zijn om verzonnen te zijn.

De serie volgt het leven van zussen die een zeer hechte relatie hebben en deelt int!eme en ongebruikelijke details over hun leven. Zo zijn er de Amerikaanse zussen Brooke en Bailey, die al sinds hun kindertijd samen slapen en nu een ongebruikelijke woonregeling hebben met Brooke’s vriend, Denver.

Brooke en Bailey hebben hun hele leven bij elkaar geslapen en zijn van plan dit vol te blijven houden. Echter, toen Brooke haar vriend Denver ontmoette en de twee gingen samenwonen, leek het erop dat hun slaapgewoonte een einde zou nemen.

Maar dat was niet het geval. Brooke vroeg haar zus Bailey om bij hen in te trekken en Denver had geen keus in de kwestie. Nu is het de dagelijkse routine dat de man van Brooke, naast zijn vriendin, ook met haar zus in bed moet slapen.

Voor veel mensen klinkt het delen van een bed met twee zussen als een fantasie, maar Denver ervaart dit anders. Hij vindt het ongemakkelijk en vraagt zich af of de twee zussen niet ‘knettergek’ van elkaar worden. Zijn schoonzus ligt altijd in het midden van het bed en hij mag haar niet aanraken, waardoor het onmogelijk wordt om intiem te worden met zijn eigen vriendin zonder de constante aanwezigheid van Bailey.

Brooke is echter niet gevoelig voor de situatie van Denver en vindt dat hij niet moet zeuren. “In de nacht slaap je en raak je elkaar amper aan. Ons bed is groot en er passen makkelijk drie personen in.”

Het lijkt erop dat Brooke en Bailey geen enkel probleem hebben met hun intieme slaapgewoonten en hun relatie lijkt op het eerste gezicht gezond.

Maar het is zorgwekkend dat Denver geen keuze had in de situatie en nu gedwongen wordt om dagelijks met zijn schoonzus te slapen. Het is duidelijk dat dit voor hem ongemakkelijk en misschien zelfs schadelijk is voor zijn relatie met Brooke.

Hoewel het verhaal van Brooke, Bailey en Denver ongebruikelijk is, is het belangrijk om op te merken dat er verschillende soorten relaties zijn.

Sommige mensen hebben een zeer hechte band met familieleden en voelen zich comfortabel bij het delen van int!eme momenten zoals het delen van een bed.

Maar het is ook belangrijk om de grenzen te respecteren en ervoor te zorgen dat iedereen zich op zijn gemak voelt in de situatie. In dit geval lijkt het erop dat Denver niet gelukkig is met de regeling en het is zorgwekkend dat hij niet in staat was om hier een keuze in te maken.

Al met al is het verhaal van Brooke, Bailey en Denver een van de vele bizar verhalen die verteld worden in het televisieprogramma ‘Extreme Sisters’.

 

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder