-

Nieuwste

Tory heeft vier mannen en verwacht een kindje: ‘Iedereen is papa’

Tory uit Florida heeft weinig reden tot klagen: ze vond de liefde bij niet een, maar bij vier mannen tegelijk.

Normaal bestaat een relatie uit twee personen. Maar soms kom je wel eens bijzondere varianten tegen.

Tory prijst zichzelf gelukkig dat ze wel vier mannen heeft. Ze wonen ook gewoon allemaal gezellig onder hetzelfde dak.

Tory en haar mannen krijgen echter af te rekenen met heel wat negatieve reacties. Mensen vinden dit niet al te gezin. Daar trekken ze zich niks van aan, zolang zijzelf maar gelukkig zijn.

De heren mogen om de beurt tijd met haar spenderen en zorgen ook voor hun geliefde Tory. Ze brengen ook veel tijd door als groep.

In een interview onthult ze: “We vinden het leuk om samen te zijn.” Toen ze nog op school zat leerde ze Travis kennen. Ze was op dat moment achttien jaar oud.

Enkele maanden later stelde Travis een p0lygame relatie voor met zijn indertijd 19-jarige vriend Ethan. Vanaf dat ogenblik had ze dus twee partners.

Dan volgde met Marc een derde partner. Die was toen 22 jaar. Enige tijd later kwam de vierde partner met de 23-jarige Christopher.

Enige tijd terug raakte Tory zwanger en nu verwacht ze een kindje. De vraag is natuurlijk wie van de vier de vader is.

De groep hield een kalender bij en na wat opzoekwerk kwamen ze erachter dat het kleintje verwerkt was tijdens een romantische vakantie met Christopher.

Het vaderschap geldt echter voor alle mannen in het huis. Niet alleen voor Chris dus. “We voeden de baby allemaal samen op, dus iedereen is vader.”

“Het is de beste familie ter wereld om een klein meisje in op te voeden.” Ze woont met alle vier in hetzelfde huis en wil dat ze meer vriendinnen krijgen.”

“Maar geen van de mannen heeft daar nog voor gekozen. Haar minnaars zien zichzelf niet als partners van elkaar – en soms kan er enige jaloezie zijn.”

Een van de mannen vertelt: “We proberen zo open mogelijk naar elkaar te zijn, maar de meesten van ons zijn introvert.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder