Connect with us

Nieuwste

Terminaal z!eke Daniëlle van ’t Schip heeft laatste wens: ‘Oma worden’

Een jaar geleden kreeg Daniëlle van ’t Schip de diagn0se van uitgezaa!de darmk*nker. De vooruitzichten zijn niet echt goed.

Ze is niet b*ng om heen te gaan. Anderzijds is ze niet van plan om afscheid te nemen van het leven. Daniëlle heeft nog een grote droom. “Ik wil zo graag oma worden.”

De diagn0se van k*nker was een ontzettend zware kl*p voor haar en haar hele omgeving. “John, de kinderen en de mensen om ons heen, we waren er allemaal volledig van in sh0ck”, onthult ze aan Libelle.

“Toen ik na drie dagen weer een beetje bij mijn positieven kwam, voelde ik geen b00sheid, geen: waarom ik? Nee, als dit het was, moest ik het daarmee doen”, voegt ze er nog aan toe.

Daniëlle benadrukt dat ze geen schrik heeft om heen te gaan. Maar ze wil beslist nog geen afscheid nemen van het leven.

De vrouw heeft nog heel wat wensen en verlangens. “Ik had altijd de wens om honderdacht te worden. Ik wil bijvoorbeeld nog zo graag oma worden, en dan nu opeens die beperkte termijn?”

Door de chem0kuur is ze veel afgevallen: maar liefst 20 kilogram. Ze moet ook luiers dragen en verloor haar prachtige haardos.

Daarom heeft ze na zeven behandel!ngen even een pauze ingelast. “Ik moet eerst aansterken”, vertelt de immer positieve vrouw.

Sterker nog: ze heeft nog heel wat toekomstplannen. Zoon Davey, woonachtig in Australië, staat op trouwen.

Het huwelijk gaat volgend jaar door. Daniëlle vertelt: “Ik ga ervan uit dat ik volgend jaar gewoon op de bruiloft van Davey ben.”