-

Nieuwste

René van der Gijp lacht om relatiebreuk Gordon: ‘Heerlijk om te kijken’

De voorbije dagen stond de showbizzwereld in Nederland in brand vanwege de relatiebreuk van Gordon en de 24 jaar jongere Gavin Rozario. Ook Vandaag Inside staat stil bij de breuk. De heren vinden de aandacht overdreven. “Ik denk dat het niemand een zak interesseert.”

Gordon stond op trouwen met Gavin, maar de verloving kwam snel en abrupt ten einde. De presentator liet weten dat hij mentaal en emotioneel kapot is. Na vier maanden lang contact heeft hij geen contact meer met Gavin.

Privé pakte uit met een interview van acht bladzijden met Gavin, waarin deze het hele verhaal doet. Hij kon de stemmingswisselingen van de zanger niet meer aan. “Het ene moment hemelt hij je helemaal op, het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot.” Ook zou Gordon weer hervallen zijn in oude slechte gewoontes.

Gordon is dezer dagen niet meer weg te denken uit de media. Shownieuws meldde dat Gavin sinds februari niet meer in Burbury in Melbourne werkte. Dat beweerde Gordon nochtans stellig.

Wilfred Genee zegt: “Ja, daar schrok je ook van toen je dat hoorde? Het is toch niet te geloven.” Van der Gijp reageert sarcastisch: “Dit zijn ook problemen natuurlijk.”

Van der Gijp vindt de aandacht voor de hele kwestie overdreven. “Dan heb je nog die Aran Bade van RTL Boulevard. Die is er op gezet hè.” Johan Derksen verdedigt Bade. “Dat is wel een heel aardig jochie, hoor.” Van der Gijp gaat door: “Die zit 24 uur per dag op Gordon.” Daarop grapt Johan: “Liever dat hij op Gordon zit dan op mij.”

De analist vindt dat Bade het allemaal te serieus opneemt. “Hij staat iedere avond te kwispelen bij Boulevard, zo blij is hij dat hij er staat. Hij heeft met iedereen contact, hè. Met Gavin. Met de zus van Gavin. Met Gordon en met de zus van Gordon. Ze zitten er allebei wel mee in de maag. Nou, dan weten we dat dus.”

Hij vervolgt: “Wat ik zo leuk vind, is dat ze het bij RTL Boulevard echt heel groot maken. Terwijl ik denk dat het niemand een zak interesseert.”

Genee vindt het ook wel grappig. “Ook zo’n Evert Santegoeds, die serieus zegt: ‘We hebben onze hele redactie erop gezet. Gavin werkt niet bij Burberry’.”

Johan Derksen haakt in: “Echt als een primeur, zien ze dat. Maar ik denk inderdaad dat iedereen zo moe is van Gordon, dat niemand er een minuut korter dan slaapt.”

Derksen besluit: “Daarom is het zo leuk als je die naar die Aran Bade zit te kijken. Die zit het echt te vertellen van: ‘Kom er maar in Nieuw-Zeeland, Australië en Amerika.’ Dit gaat echt ergens over. En het gaat nergens over. Dat maakt het heerlijk om naar te kijken, al die onzin.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder