Connect with us

Nieuwste

René van der Gijp lacht om relatiebreuk Gordon: ‘Heerlijk om te kijken’

De voorbije dagen stond de showbizzwereld in Nederland in brand vanwege de relatiebreuk van Gordon en de 24 jaar jongere Gavin Rozario. Ook Vandaag Inside staat stil bij de breuk. De heren vinden de aandacht overdreven. “Ik denk dat het niemand een zak interesseert.”

Gordon stond op trouwen met Gavin, maar de verloving kwam snel en abrupt ten einde. De presentator liet weten dat hij mentaal en emotioneel kapot is. Na vier maanden lang contact heeft hij geen contact meer met Gavin.

Privé pakte uit met een interview van acht bladzijden met Gavin, waarin deze het hele verhaal doet. Hij kon de stemmingswisselingen van de zanger niet meer aan. “Het ene moment hemelt hij je helemaal op, het volgende breekt hij je volledig af en beledigt hij je tot op het bot.” Ook zou Gordon weer hervallen zijn in oude slechte gewoontes.

Gordon is dezer dagen niet meer weg te denken uit de media. Shownieuws meldde dat Gavin sinds februari niet meer in Burbury in Melbourne werkte. Dat beweerde Gordon nochtans stellig.

Wilfred Genee zegt: “Ja, daar schrok je ook van toen je dat hoorde? Het is toch niet te geloven.” Van der Gijp reageert sarcastisch: “Dit zijn ook problemen natuurlijk.”

Van der Gijp vindt de aandacht voor de hele kwestie overdreven. “Dan heb je nog die Aran Bade van RTL Boulevard. Die is er op gezet hè.” Johan Derksen verdedigt Bade. “Dat is wel een heel aardig jochie, hoor.” Van der Gijp gaat door: “Die zit 24 uur per dag op Gordon.” Daarop grapt Johan: “Liever dat hij op Gordon zit dan op mij.”

De analist vindt dat Bade het allemaal te serieus opneemt. “Hij staat iedere avond te kwispelen bij Boulevard, zo blij is hij dat hij er staat. Hij heeft met iedereen contact, hè. Met Gavin. Met de zus van Gavin. Met Gordon en met de zus van Gordon. Ze zitten er allebei wel mee in de maag. Nou, dan weten we dat dus.”

Hij vervolgt: “Wat ik zo leuk vind, is dat ze het bij RTL Boulevard echt heel groot maken. Terwijl ik denk dat het niemand een zak interesseert.”

Genee vindt het ook wel grappig. “Ook zo’n Evert Santegoeds, die serieus zegt: ‘We hebben onze hele redactie erop gezet. Gavin werkt niet bij Burberry’.”

Johan Derksen haakt in: “Echt als een primeur, zien ze dat. Maar ik denk inderdaad dat iedereen zo moe is van Gordon, dat niemand er een minuut korter dan slaapt.”

Derksen besluit: “Daarom is het zo leuk als je die naar die Aran Bade zit te kijken. Die zit het echt te vertellen van: ‘Kom er maar in Nieuw-Zeeland, Australië en Amerika.’ Dit gaat echt ergens over. En het gaat nergens over. Dat maakt het heerlijk om naar te kijken, al die onzin.”