-

Nieuwste

Raad eens wie de moeder is op deze foto met haar twee dochters?

Deze moeder lijkt wel een zus van haar dochters! De 48-jarige Natalie Wardell uit Australië poseert met haar drie dochters, maar niemand kan raden wie de moeder is.

Het gezin bestaat uit Natalie en haar dochters Jazmyne (23), Tamika (21) en Montana (18), en als ze samen op pad gaan worden ze constant aangezien voor zussen.

Natalie heeft het geheim ontdekt om jong te blijven, zowel van binnen als van buiten. Ze is niet alleen de moeder van haar dochters, maar ook hun beste vriendin.

Ze gaan samen naar clubs, restaurants en andere uitgaansgelegenheden. De vrouwen kleden zich graag in felle en opvallende kleuren, wat vaak veel aandacht trekt.

Maar niemand kan geloven dat Natalie de oudste is, en sommigen denken zelfs dat Jazmyne de moeder is vanwege haar lengte en Natalie’s kleinere postuur.

Natalie beschouwt het als een compliment wanneer mensen vragen of ze zussen zijn, en ze vindt het geweldig dat ze er nog zo jong uitziet.

Maar naast complimenten krijgt ze ook jaloerse opmerkingen. Sommige mensen denken dat ze haar dochters probeert te kopiëren, maar Natalie wijt het allemaal aan genetica en haar lange blond haar dat ze al sinds haar vijftiende heeft.

Het is verbazingwekkend hoeveel Natalie op haar dochters lijkt, ondanks het leeftijdsverschil van bijna 30 jaar.

Ze heeft het geheim ontdekt om jong te blijven en samen met haar dochters te genieten van het leven.

De foto’s van deze familie tonen de sterke band tussen moeder en dochters en hoe mooi het kan zijn om beste vrienden te zijn met je kinderen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder