-

Economie

Ophef: Lang Leve de Liefde-deelnemers Laura en Duco liggen te wippen en geven volledige show weg

Filmpje helemaal onderaan de artikel! Deelnemers van het populaire Nederlandse televisieprogramma “Lang Leve de Liefde” (LLDL), Duco en Laura, hebben de aandacht getrokken van het publiek nadat ze betrapt werden op p!kante activiteiten tijdens hun date.

De programmamakers hebben geluidsopnames vrijgegeven waarop te horen is hoe de twee deelnemers s*ksuele handelingen verrichten, waaronder het “liggen wippen”. De opnames zijn inmiddels viraal gegaan op social media en hebben voor heel wat ophef gezorgd.

Hoewel het niet ongebruikelijk is dat LLDL-deelnemers intiem worden tijdens hun dates, is het publiekelijk tonen van dergelijke handelingen op nationale televisie niet toegestaan.

De programmamakers hebben het fragment echter niet verwijderd, waardoor het voor iedereen te zien is. Gemiddeld kijken er zo’n 700.000 mensen naar het programma en ook online zijn de fragmenten zeer populair.

Het fragment waarin Duco de date “One Night in Laura” noemt, laat weinig aan de verbeelding over.

Laura en Duco lijken geen enkele moeite te hebben met het uitvoeren van s*ksuele handelingen, terwijl de camera’s op hen gericht zijn. De geluidsopnames onthullen hoe Laura kreunt en geniet van de handelingen van Duco, wat voor sommige kijkers als sch0kkend wordt ervaren.

De opnames hebben niet alleen voor ophef gezorgd onder het publiek, maar ook bij de programmamakers van LLDL.

Sommige kijkers vinden dat de deelnemers te ver zijn gegaan en dat de programmamakers hier beter hadden moeten ingrijpen.

Anderen vinden dat de deelnemers het recht hebben om zelf te bepalen wat ze doen tijdens hun date en dat de programmamakers niet moeten censureren.

Het is niet bekend of de programmamakers van plan zijn om actie te ondernemen naar aanleiding van deze opnames. Wel is duidelijk dat Laura en Duco voorlopig het gesprek van de dag zijn op social media en in Nederlandse huiskamers.

De vraag is of ze hierdoor nog meer bekendheid zullen krijgen of juist het programma moeten verlaten vanwege hun 0ngepaste gedrag tijdens de date.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder