Connect with us

Nieuwste

Mia Nicolai zit er compleet doorheen en neemt drastisch besluit: ‘Stop ermee’

Mia Nicolai en Dion Cooper vertegenwoordigen Nederland op het Eurovisie Songfestival van dit jaar in Liverpool. Heel wat mensen zijn niet zo gelukkig met deze keuze.

Het liep voorlopig niet bepaald lekker. Meer nog: er liep meer mis dan goed. Het nummer op zich is wel goed, maar de uitvoering is erbarmelijk.

Mia en Dion konden heel wat noten niet aan en zongen soms ronduit vals. Zijzelf wijten dit aan technische problemen.

Ze gaven aan dat ze zichzelf en elkaar nauwelijks konden verstaan in de oortjes. Experts verwijzen dit excuus naar de prullenmand.

Door deze zogezegde technische problemen kon het duo niet goed zingen. Maar tijdens AFAS Live ging het weer fout. Hun optreden was een groot fiasco.

De twee zongen gewoon vals en ze kregen er flink van langs op de sociale media. Dion zei dat hij en Mia niet in de gaten hadden dat het zo fout ging.

Jeangu Macrooy bezorgd Nederland ook al eens een afgang op het liedjesfestijn en een nieuwe flop lijkt in de maak. De kritiek is ongemeen hard.

Een Twitteraar schreef: “Mia en Dion, live vanuit Amsterdam. Bedankt, onze ramen liggen eruit, de katten zijn d00d en opa’s gehoorapparaat is gesmolten in zijn oor. Het gevolg van twee valse kraaien.”

De verwensingen waren niet mals. Mia besloot daarom om het reageren op haar sociale media gewoon uit te zetten.

Onder een post van Mia van haar optreden in Madrid schreef Juicechannel: “Dat ik hoopte dat de apparatuur in de UK beter zou zijn.”

Dat vond Mia niet om te lachen. “Grote bek van d’r dat ik het dan maar zelf moest doen. Reactie is uiteraard verwijderd. Het ligt niet aan de apparatuur, gewoon dat dit podium niet geschikt is voor jullie.”