-

Nieuwste

Martien Meiland haalt keihard uit naar Marco Borsato: ‘Het interesseert me niets’

Voormalig kasteelheer Martien Meiland heeft in een recent interview met weekblad Weekend laten weten dat hij absoluut helemaal niets heeft met zanger Marco Borsato.

Hij vindt de muziek van de zanger verschrikkelijk en noemt hem zelfs de “slechtste zanger van het land”. Martien geeft aan dat hij gewoon niets heeft met de stem van Borsato en de liedjes die hij zingt.

Hij vertelt het weekblad: “Marco raakt mij niet. Ik heb hem volgens mij weleens zien optreden in Noordwijkerhout en dan denk ik: nee, nee.”

Hoewel Martien de zanger dus niet kan waarderen, is het belangrijk om te benadrukken dat smaken verschillen en dat het een kwestie van persoonlijke voorkeur is.

Wat de een geweldig vindt, kan voor de ander verschrikkelijk zijn. Het is daarom niet fair om iemand te veroordelen op basis van smaak.

Daarnaast is het ook belangrijk om in te zien dat het hier om slechts één persoon gaat. Het is begrijpelijk dat Martien kritisch is over Marco Borsato, maar het is niet fair om iemand te beoordelen op basis van één mening.

Het is daarom aan de lezer om zelf een mening te vormen over de zanger en zijn muziek.

Naast Martien’s uitspraken over Borsato, is er ook recentelijk ander nieuws over de zanger naar buiten gekomen. Zo werd bekend dat hij niet vervolgd zal worden voor vermeende misstanden bij The Voice of Holland.

Voormalig deelnemer Babette van Vugt deed in 2012 en 2015 mee aan de talentenshow en heeft nu een boekje open gedaan over de coach.

Babette vertelt dat Borsato haar de finale beloofd had, maar deze belofte uiteindelijk niet nakwam.

Dit is uiteraard een vervelende situatie, maar het is belangrijk om te benadrukken dat dit slechts het verhaal is van één persoon. Het is daarom niet fair om iemand te veroordelen op basis van één verhaal.

Van Vugt deed in 2012 voor het eerst mee aan The Voice of Holland toen ze 18 jaar oud was. Ze kwam uiteindelijk tot de liveshows onder leiding van coach Marco.

Drie jaar later werd ze in de nacht plotseling gebeld door Borsato met de vraag of ze weer mee wilde doen aan de talentenjacht.

Hoewel ze in eerste instantie niet van plan was om mee te doen, liet ze zich uiteindelijk toch overhalen door de belofte van Borsato dat hij haar mee zou nemen naar de finale.

Van Vugt werd uitgekozen tijdens de auditie, maar haalde uiteindelijk niet de finale, ondanks de belofte van Borsato.

Tijdens de repetities voor de battle-ronde kreeg ze al het gevoel dat er iets niet pluis was, omdat er minder met haar werd gecommuniceerd. Uiteindelijk vloog ze er tijdens de battle-ronde uit, terwijl Borsato had gekozen voor haar concurrente.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder