-

Nieuwste

Man vindt geheime kamer onder zijn woning: ‘Schrok me kapot toen ik de deur opende’

Een man heeft op het populaire forum Reddit een verhaal gedeeld over de ontdekking van een geheime kamer onder zijn woning. De man, die al twee jaar in het huis woont, kreeg onlangs last van een lekkage en ging naar de kelder om de oorzaak te onderzoeken.

Hij ontdekte daarbij een kruiptuimteventilatieopening en keek naar binnen. Op de documenten van het huis staat slechts een kelder van 10 bij 10, waar de boiler en de verwarming zich bevinden. Tijdens de woninginspectie is er nooit verteld dat er een extra ruimte bestaat.

In de kelder bevindt zich een opslagkast waar de man nooit iets achter heeft gezocht. Echter, achter de kast blijkt een trap te zitten die naar een geheime kelder leidt.

De kamer was afgesloten, maar de man is toch naar binnen gegaan en stuitte op persoonlijke spullen van de vorige bewoners, zoals een krant uit 1987, kapotte stoelen, een bedframe en een aantal enge boekjes over ‘verkrachting en incest’. Achter een muur lag een vieze deken.

De man is geschrokken van zijn ontdekking. De vorige bewoners, een gezin van vier personen, hebben de kelder afgedicht voordat het huis werd verkocht.

De man heeft onderzoek gedaan naar deze mensen en ontdekt dat er een tragedie heeft plaatsgevonden. Het dochtertje van het gezin kwam om bij een tornado.

De vader en moeder zijn in een verzorgingstehuis en ziekenhuis overleden. De geestelijk gehandicapte zoon is nooit verhuisd en overleed op de dag van de begrafenis van zijn moeder.

De man weet niet waarom de kelder afgesloten was en zal er nooit achterkomen, aangezien de vorige bewoners niet meer leven. Het feit dat hij deze kamer heeft gevonden, maakt dat hij zich niet meer fijn voelt in zijn eigen woning.

Hij twijfelt of hij hier wil blijven wonen. “Hier moeten vreselijke dingen gebeurd zijn, dat kan niet anders als ik zie wat ik heb aangetroffen”, aldus de man.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder