-

Nieuwste

Man stort volledig in: Ontdekt na zes jaar huwelijk dat zijn vrouw zijn eigen zus is

Een man vertelt over de dag waarop hij ontdekte dat zijn vrouw eigenlijk zijn zus was, nadat ze zes jaar getrouwd waren geweest.

Op een normale donderdagavond zaten ze samen op de bank een film te kijken, toen ze hem vertelde dat ze een DNA-test had gedaan en dat de resultaten hadden aangetoond dat ze halfbroer en -zus waren.

Hij was radeloos en wist niet wat hij moest doen. Het voelde alsof zijn hele leven een leugen was en hij was niet de enige die er zo over dacht.

Na die nacht begon hij te twijfelen aan de waarheid en besloot hij op onderzoek uit te gaan. Hij begon te graven in de familiegeschiedenis en ontdekte tot zijn verbazing dat zijn ouders hem hadden geadopteerd toen hij nog jong was.

Hij had nooit geweten dat hij geadopteerd was. Het leek allemaal zo duidelijk te worden.

Hij besloot zijn biologische ouders op te sporen en vond uiteindelijk zijn biologische moeder. Toen hij haar ontmoette, vertelde ze hem de schokkende waarheid.

Hij was niet haar enige kind. Ze had nog een kind gekregen, een dochter, voordat ze hem had afgestaan ter adoptie. De dochter was zijn vrouw, Emma.

Het voelde alsof zijn wereld opnieuw instortte. Hij kon niet geloven dat hij niet alleen getrouwd was met zijn eigen zus, maar dat ze ook nog eens waren geadopteerd door dezelfde ouders.

Maar er was nog iets anders. Zijn biologische moeder vertelde hem dat er een reden was waarom ze hem had afgestaan ter adoptie. Zijn biologische vader was een beruchte crimineel en ze wilde niet dat hij in zijn wereld terechtkwam.

Daarop besloot hij zijn biologische vader op te sporen en kwam erachter dat hij niet alleen een beruchte crimineel was, maar ook een ongeneeslijke ziekte had. Hij had nog maar enkele maanden te leven. Hij vertelde hem dat hij spijt had.

De man vertelt dat hij veel heeft moeten verwerken na de ontdekking dat zijn vrouw eigenlijk zijn zus was en dat ze allebei waren geadopteerd.

Hij heeft veel steun gekregen van zijn familie en vrienden en is uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat hij zijn leven moet voortzetten en er het beste van moet maken. Het was een moeilijke periode, maar hij heeft er veel van geleerd en is dankbaar voor de steun die hij heeft gekregen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder