-

Nieuwste

Luie Nick (39) draagt geen cent bij en heeft 3 vrouwen: ‘Ze mogen blij zijn met een man als ik’

Nick Davis is een man van 39 jaar oud en heeft een opmerkelijke leefsituatie. Hij is namelijk de partner van drie vrouwen: April, Jennifer en Danielle.

Zij werken alle drie fulltime, terwijl Nick zelf niet werkt en geen bijdrage levert aan het huishouden. Naar eigen zeggen is Nick een ’trophy husband’ en een koning die niet veel hoeft te doen. De dames zijn volgens hem gelukkig met een man als hij.

De vrouwen van Nick zijn degenen die het gezin financieel draaiende houden. Ze betalen de rekeningen, doen het huishouden en zorgen voor de maaltijden.

Nick daarentegen is bezig met nadenken en studeren, maar heeft geen plannen om meer te gaan doen. Volgens hem zijn zijn vrouwen niet heel slim, en daarom leert hij hen over de dingen die hij heeft gelezen en uitgezocht.

In het TLC-televisieprogramma ‘Seeking Sister Wife’ vertelt Nick over zijn bijzondere leefsituatie en hoe hij tot deze situatie is gekomen.

Naar eigen zeggen kreeg hij op zijn 24e interesse in polygamie. In 2008 ontmoette hij April, en negen jaar later kwam Jennifer erbij. Zijn vrouw April vond dat er nog wel een derde vrouw bij mocht komen, en zo kwam de 19-jarige Danielle in beeld.

De vrouwen hebben alleen een relatie met Nick, maar delen wel één bed met elkaar. Nick bepaalt welke vrouw de gelukkige is voor een stoeipartijtje.

In een vorige relatie kreeg Nick al een zoon, en inmiddels hebben hij en Jennifer samen ook een kindje gekregen. Nick heeft zelfs al een droom voor de toekomst: hij wil graag een vierde vrouw aan zijn huishouden toevoegen.

Veel mensen zullen zich afvragen hoe deze leefsituatie mogelijk is, en hoe Nick zichzelf als een ‘koning’ kan beschouwen terwijl hij niets bijdraagt aan het huishouden.

Het lijkt erop dat Nick zijn vrouwen gebruikt als financiële ondersteuning en als objecten om zijn seksuele behoeften te vervullen.

Het is ook zorgwekkend dat Nick zijn vrouwen als niet erg slim beschouwt en hen alleen leert over de dingen die hij heeft gelezen en uitgezocht, in plaats van hen aan te moedigen om hun eigen kennis en vaardigheden te ontwikkelen.

Polygamie is in Nederland niet toegestaan en wordt over het algemeen als onwenselijk beschouwd. Het is belangrijk om te erkennen dat elke relatie gelijkwaardigheid en respect moet hebben, en dat het niet oké is om anderen te gebruiken voor persoonlijk gewin.

Hoewel Nick misschien denkt dat hij een koning is, lijkt het erop dat hij weinig respect heeft voor zijn vrouwen en hun harde werk.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder