-

Economie

Linda de Mol in tranen na verschrikkelijk nieuws: ‘Dit kan niet waar zijn!’

Linda de Mol is volgens bronnen woest en heeft meteen ingegrepen nadat bekend werd dat haar echtgenoot, Jeroen Rietbergen, vervolgd zou worden voor zijn aandeel in het schandaal rond The Voice of Holland.

De presentatrice zou Peter Plasman, de advocaat die de belangen van Rietbergen verdedigt, meteen hebben gebeld om te begrijpen waarom haar broer Johnny de Mol niet vervolgd wordt en haar man wel.

Yvonne Coldeweijer, die als eerste met het nieuws naar buiten kwam, meldt dat Linda de Mol in alle staten was en niet begrijpt waarom Johnny de Mol niet vervolgd wordt terwijl Jeroen wel vervolgd wordt.

De presentatrice zou daarom meteen Wout Morra hebben aangesteld als nieuwe advocaat van Rietbergen, omdat hij eerder de zaak van Johnny de Mol heeft weten te seponeren en nu hetzelfde moet doen voor Rietbergen.

Het is nog niet bekend waarom Rietbergen wel vervolgd wordt en Johnny de Mol niet.

Mogelijk speelt de verdediging van Rietbergen hierin een rol. Plasman zou wel aan boord blijven als woordvoerder naar de pers toe, zoals hij ook al deed in de verdediging van Johnny de Mol.

Het is duidelijk dat Linda de Mol niet zomaar over zich heen laat lopen als het gaat om haar geliefde echtgenoot.

Het schandaal rond The Voice of Holland heeft inmiddels al voor veel opschudding gezorgd en lijkt nu ook de privésfeer van de Mol-familie te raken.

Het is afwachten wat de gevolgen zullen zijn van de beslissing van Linda de Mol om in te grijpen en een nieuwe advocaat aan te stellen voor Rietbergen.

Het is hoe dan ook een vervelende situatie voor de familie De Mol.

Zij hebben inmiddels te maken met meerdere juridische zaken die de gemoederen flink bezighouden.

Het is te hopen dat er snel meer duidelijkheid komt over de vervolging van Rietbergen en dat de familie weer rust kan vinden.

In ieder geval heeft Linda de Mol laten zien dat zij altijd opkomt voor haar geliefden en niet zal rusten voordat er recht is gedaan.

Economie

Siamese tweeling Abby Hensel heeft in alle stilte het huwelijksbootje ingestapt met een veteraan uit het Amerikaanse leger

Abby Hensel, die in de jaren negentig samen met haar zus Brittany nationale bekendheid verwierf door hun verschijning in “The Oprah Winfrey Show”, is in het huwelijk getreden!

Volgens berichtgeving van Today, gebaseerd op publieke documenten, is Abby al enige tijd gehuwd.

Lees verder om meer te ontdekken over Abby, Brittany en het nieuwste familielid, Josh Bowling.

Geboren op 7 maart 1990 in Minnesota, werden Abby en Brittany beroemd als een Siamese tweeling, verbonden aan hun romp. Hun ouders overwogen ooit een scheiding, maar zagen hiervan af wegens de hoge risico’s die artsen destijds aan de operatie verbonden.

Elk van de zussen heeft haar eigen ruggengraat, brein, hart, en vitale organen, terwijl ze organen onder de taille delen. Abby heeft de controle over de rechterhelft van hun lichaam, en Brittany beheerst de linkerzijde.

Hun nationale aandacht piekte in 1996 na hun optreden bij Oprah, waarna TLC hun dagelijkse leven vastlegde in de realityserie “Abby & Brittany”. De serie toonde hun afstuderen en hun reizen door Europa.

@abbyandbrittanyhensel #marriage #love ♬ The Good Ones – Gabby Barrett

Tegenwoordig wonen ze in Minnesota, waar ze beiden als vijfdeklas leraren werken. Abby is nu getrouwd. Openbare gegevens bevestigen dat ze in 2021 trouwde met Josh Bowling, een verpleegkundige en veteraan van het Amerikaanse leger.

Gefeliciteerd aan Abby en Josh! Wij wensen jullie een toekomst vol vreugde en geluk.

Lees verder