-

Economie

Lang Leve de Liefde Deelnemer Ian wil heel graag wippen maar dan zegt Danique het ondenkbare

In het televisieprogramma Lang Leve de Liefde is het van cruciaal belang om iemand snel te leren kennen en binnen 24 uur te beslissen of er potentie is voor een relatie.

Dit maakt het belangrijk om onmiddellijk te weten hoe iemand een relatie in zou stappen, vooral als het gaat om het onderwerp van lib!do.

Lib!do, dat kan worden beschreven als een innerlijke batterij die s*ksuele energie geeft en verlangens naar intieme activiteiten stimuleert, kan variëren van persoon tot persoon en is afhankelijk van verschillende factoren, zoals hormonen, leeftijd, gezondheid, stressniveau en persoonlijke omstandigheden.

Sommige mensen hebben van nature een hoger lib!do dan anderen, terwijl anderen door bepaalde omstandigheden een lager libido kunnen ervaren. Het is daarom geen dom onderwerp om te bespreken op een eerste date, vooral als het om een televisieprogramma gaat waarin kandidaten snel beslissingen moeten nemen over hun potentiële partners.

In een aflevering van Lang Leve de Liefde geeft Ian aan dat hij een hoog lib!do heeft en veel s*ksuele activiteiten wil hebben.

Hij zegt dat als hij minder dan gemiddeld s*ks heeft, hij liever vrijgezel blijft zodat hij ‘hem overal in kan hangen’.

Zijn date, Danique, schrikt hiervan en geeft onmiddellijk aan dat zij juist een laag lib!do heeft. Ian vraagt vervolgens hoe stout Danique is in bed, en hoewel ze aanvankelijk er een beetje omheen draait, geeft ze uiteindelijk toe dat ze ‘gewoon als een zeester wil blijven liggen’. Dit is niet wat Ian wil horen en het is zeer waarschijnlijk dat hij liever vrijgezel blijft.

Hoewel dit een grappige anekdote lijkt, illustreert het belang van het bespreken van onderwerpen zoals lib!do op een eerste date, vooral als het gaat om het vinden van een potentiële levenspartner.

Het is belangrijk om te weten of je s!ksuele voorkeuren en verlangens overeenkomen met die van je partner om toekomstige frustraties en teleurstellingen te voorkomen.

Het is ook belangrijk om te beseffen dat lib!do kan veranderen in de loop van de tijd. Iemands hormonen, gezondheid, stressniveau en persoonlijke omstandigheden kunnen allemaal een rol spelen in het veranderen van het lib!do. Daarom is het belangrijk om open te blijven communiceren over s*ksuele verlangens en om elkaar de ruimte te geven om te veranderen.

Ten slotte is het belangrijk om te benadrukken dat s*ks en lib!do slechts een aspect zijn van een relatie en niet het enige bepalende factor. Het hebben van een gezonde relatie vereist open communicatie, respect voor elkaars wensen en behoeften, en een gemeenschappelijke basis van liefde en toewijding.

In Lang Leve de Liefde draait alles om het snel leren kennen van iemand en beslissen of er potentie is voor een relatie.

Economie

Nikkie Plessen denkt dat ze boven iedereen staat en regels niet voor haar gelden

Nikkie Plessen

Nikkie Plessen, de gerenommeerde modekoningin van Nederland, staat bekend om haar aanzienlijke fortuin.

Haar naam zorgt echter voor opschudding vanwege een incident met een plastic tasje van slechts 10 cent.
Nikkie Plessen

Als succesvolle zakenvrouw heeft Nikkie haar kledingmerk NIKKIE Fashion wereldwijd in talloze winkels liggen.

Opmerkelijk is haar visie op mode.

In het verleden heeft ze mensen met een beperkt budget geadviseerd om te investeren in een designer sjaal van €100, zelfs als ze zich de duurdere merkkleding niet kunnen veroorloven.

Nikkie benadrukte het idee dat je met een accessoire, zoals een sjaal, een opvallend modebewust statement kunt maken zonder je bankrekening te plunderen.

Ze sprak over het idee van een sjaal als een veelzijdig mode-item, vergelijkbaar met de allure van designer tassen zoals Chanel en Hermès.

Ondanks haar royale uitgaven aan luxemerken, deed het incident met een 10 cent plastic tasje veel stof opwaaien. Juicechannel deelde een verhaal waarin Nikkie woedend zou zijn geworden toen ze werd geconfronteerd met de kosten van het tasje.

Het incident vond plaats in een bakkerij in Amsterdam, waar Nikkie regelmatig kwam.
Nikkie Plessen

Toen ze een keer geen eigen tas bij zich had en de regel van “betaling voor plastic tasjes” al van kracht was, moest ze 10 cent extra betalen.

Haar reactie was opmerkelijk: “IK KOOP WEKELIJKS VOOR ZOVEEL GELD AAN BROOD, WEET JE WEL NIET WIE IK BEN?” leek ze te schreeuwen, waardoor de indruk werd gewekt dat ze vond dat de regels die voor anderen gelden, niet voor haar van toepassing waren.

Hoewel Nikkie Plessen over aanzienlijke rijkdom beschikt, roept dit incident vragen op over haar houding ten opzichte van algemene regels en hoe ze zichzelf ziet in vergelijking met anderen.

Lees verder