-

Nieuwste

Romantische, intieme avond leidt tot onverwachte ziekenhuisrit: ‘Zo groot als een fles wijn’

Het bedrijven van de liefde met je wederhelft is een van de meest int!eme en emotionele ervaringen die je kunt delen.

Het kan een gevoel van nabijheid, passie en overgave teweegbrengen, waardoor de tijd lijkt te stoppen en alleen de persoon voor je telt.

Voor sommige stellen kan deze ervaring echter een onverwachte wending nemen, waardoor ze met spoed naar het z!ekenhuis moeten worden gebracht.

Het verhaal van Sean en Louise, een Brits stel dat na een int!eme nacht met spoed naar het z!ekenhuis moest, laat zien hoe dingen soms niet volgens plan verlopen.

Sean Marsden, 48 jaar oud, en Louise Gray, 36 jaar oud, begonnen in oktober vorig jaar met daten en beschrijven hun relatie als ‘erg actief’.

Net als veel nieuwe koppels vonden ze het moeilijk om hun handen van elkaar af te houden en de passie tussen hen laaide hoog op. Helaas leidde hun hartstochtelijke liefde afgelopen week tot onvoorziene gevolgen toen Sean zijn p*nis brak tijdens ’the act’.

Het 0ngeluk gebeurde terwijl ze ‘d0ggy style’ bezig waren en Sean’s hand van Louise’s bekken gleed, waardoor zijn pen!s precies in het midden werd gebogen.

“Ik zei meteen tegen Louise dat er iets mis was”, vertelde Sean aan The Sun. Het gebroken stuk zwol op tot de grootte van een wijnfles en Sean had ondraaglijke p!jn. Het paar moest met spoed naar het z!ekenhuis worden gebracht.

Bij aankomst in het z!ekenhuis werd Sean behandeld met morfine voordat de d0ktoren zijn diagn0se stelden. Ze ontdekten dat zijn urethra gescheurd was en dat er een stuk plastic ingebracht moest worden om het te repareren.

Het herstelproces was pijnlijk, maar Sean kon uiteindelijk weer intiem zijn met Louise. Hij realiseerde zich echter dat ze in de toekomst voorzichtiger moesten zijn en niet te veel zouden moeten overhaasten.

Het verhaal van Sean en Louise is opmerkelijk, maar het is helaas niet uniek. Pen!sbreuken zijn een reëel risico tijdens s*ksuele activiteit, vooral bij activiteiten die kunnen leiden tot een snelle en krachtige penetrat!e.

De pen!s bestaat uit drie kamers: twee grote kamers (de corpora cavernosa) en één kleinere kamer (de corpus spongiosum). Tijdens een pen!sbreuk is de schacht van de pen!s gebroken, waardoor bl0ed in de weefsels stroomt en een zwelling veroorzaakt die kan leiden tot ernst!ge p!jn en ongemak.

Pen!sbreuken kunnen leiden tot een aantal complicaties, waaronder littekenvorming en erect!estoornissen.

In sommige gevallen kan een 0peratie nodig zijn om de schade te herstellen en het normale functioneren van de pen!s te herstellen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder