-

Nieuwste

Hartverscheurend: Verslaafde moeder verkoopt haar eigen kind aan dealer voor geld

In Paraguay heeft een afschuwelijke tragedie plaatsgevonden die de hele wereld heeft geschokt. Een 42-jarige moeder, Aurelia Salinas, wilde graag dr*gs gebruiken, maar had geen geld meer.

Ze besloot haar dochtertje van drie jaar, Luz Maida, aan haar dr*gsdealer te verkopen voor slechts 10 euro aan cr*ck. Dit tragische voorval laat zien hoe dr*gsverslaving mensen tot het uiterste kan drijven en levens kan verwoesten.

De kleine Luz Maida werd midden in de nacht wakker gemaakt door haar moeder en vervolgens meegenomen door haar dealer.

De moeder was zo wanhopig om aan haar versl*ving te kunnen voldoen dat ze haar eigen kind in gevaar bracht. Het duurde niet lang voordat de p0litie ontdekte wat er gebeurd was.

Helaas werd duidelijk dat Luz Maida het niet 0verleefd heeft en haar levenloze lichaam in een verlaten woning werd aangetroffen. Haar lichaam was zwaar toeget*keld.

De moeder probeerde de politie te misleiden door een valse melding te maken. Ze beweerde dat haar dochtertje door onbekenden was meegenomen.

Maar camerabeelden leidden de politie uiteindelijk naar de dr*gsdealer. Hij is aangehouden en heeft bekend dat hij Luz Maida heeft misbru!kt en daarna om het leven gebracht. In totaal zijn er drie mensen gearr*steerd in verband met deze verschrikkelijke gebeurtenis.

Deze tragedie heeft niet alleen de levens van de direct betrokkenen verwoest, maar heeft ook de hele buurt in sh0ck gebracht.

De uitvaart van Luz Maida werd bijgewoond door 300 mensen. Buurtbewoners hebben de woning waarin ze werd gevonden in brand gest0ken als een teken van protest en rouw.

De moeder heeft nog zeven andere kinderen. Dit werpt de vraag op over de veiligheid en het welzijn van haar andere kinderen.

Hoe kunnen we ervoor zorgen dat deze kinderen veilig en beschermd zijn? Het is belangrijk om te kijken naar de bredere context van deze tragedie en de factoren die hebben geleid tot deze verschrikkelijke gebeurtenis.

Een van de belangrijkste factoren die hierbij naar voren komen is de dr*gsverslaving van de moeder.

Dr*gsverslaving is een ernstige geestelijke en lichamelijke aandoening die mensen kan drijven tot het nemen van extreme maatregelen om aan hun behoeften te voldoen.

Het is belangrijk om de oorzaken van dr*gsverslaving te begrijpen, waaronder sociaal-economische en psychologische factoren, om oplossingen te vinden om dr*gsgebruik en versl*ving te voorkomen.

Een ander belangrijk aspect om te benadrukken is de kwetsbaarheid van kinderen in deze situaties.

Kinderen worden vaak bl00tgesteld aan situaties waarin ze het slacht0ffer worden van misbru!k en gew*ld in gezinnen waar dr*gsverslaving heerst.

Het is belangrijk om kinderen te beschermen en voor hen te zorgen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder