-

Nieuwste

Groepje wil blonde jongen ‘hard aanpakken’, maar die blijkt op v*chtsport te zitten

Hoewel v*chten in de meeste gevallen niet wordt aangemoedigd, kan het soms onvermijdelijk zijn als je wordt aangev*llen.

In een recente video die viral is gegaan op Twitter, zien we drie jongens die een roodharige jongen met een bril omsingelen omdat ze vinden dat hij ’te stoer doet’.

In plaats van alleen te komen, komen ze met een groepje. Wat de jongens echter niet weten, is dat hun beoogde slacht0ffer aan v*chtsport doet.

Hoewel de context van het incident niet bekend is, is te zien dat de roodharige jongen de eerste tik uitdeelt. Dit is eigenlijk niet de bedoeling als je v*chtsport beoefent, maar misschien wilde hij niet wachten totdat hij zelf de eerste tik kreeg.

De drie jongens blijken echter slechte kn0kkers te zijn en hun maaiende armbewegingen raken de jongen niet. Het lijkt bijna op een comedyshow, zo slecht zijn ze.

Het is te zien hoe de jongen zijn bel*gers een voor een vakkundig naar de grond tikt. 0mstanders die het inc!dent filmen, lachen de drie kneuzen hard uit en wijzen erop dat ze allemaal zijn gepakt.

De jongen maakt zelfs een schijnbeweging waarvan een van de bel*gers zo schrikt dat hij bijna achterover valt.

Deze video is een voorbeeld van hoe v*chtsport nuttig kan zijn in bepaalde situaties. Hoewel gew*ld nooit de eerste optie zou moeten zijn, kan het soms nodig zijn om jezelf te verded!gen.

Door het beoefenen van v*chtsport, kan men de vaardigheden en technieken leren die nodig zijn om zichzelf te beschermen.

Het is belangrijk om te onthouden dat v*chtsport niet alleen gaat om het leren sla*n en sch0ppen, maar ook om het ontwikkelen van zelfvertrouwen, disc!pline en respect.

Door het beoefenen van v*chtsport kunnen mensen leren om hun emoties en impulsen onder controle te houden, wat kan helpen bij het vermijden van gew*ld.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat v*chtsport niet bedoeld is om anderen te intim!deren of aan te v*llen. Het is bedoeld om jezelf te verdedigen als dat nodig is.

Het is belangrijk om te weten wanneer je v*chtsport moet toepassen en wanneer je het moet vermijden.

Als je gec0nfronteerd wordt met gew*ld, is het belangrijk om te weten wat je moet doen om jezelf te beschermen.

Het kan nuttig zijn om een v*chtsport te beoefenen, maar het is ook belangrijk om andere strategieën te leren, zoals de-esc*latie- en c0nflictbeheersingstechnieken. Het is ook belangrijk om hulp te zoeken bij de autoriteiten als dat nodig is.

Kortom, v*chtsport kan een nuttig hulpmiddel zijn bij zelfverded!ging, maar het moet op een verantwoorde manier worden beoefend. Het is belangrijk om respect te hebben voor anderen.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder