Connect with us

Nieuwste

Groepje wil blonde jongen ‘hard aanpakken’, maar die blijkt op vechtsport te zitten

Hoewel v*chten in de meeste gevallen niet wordt aangemoedigd, kan het soms onvermijdelijk zijn als je wordt aangev*llen.

In een recente video die viral is gegaan op Twitter, zien we drie jongens die een roodharige jongen met een bril omsingelen omdat ze vinden dat hij ’te stoer doet’.

In plaats van alleen te komen, komen ze met een groepje. Wat de jongens echter niet weten, is dat hun beoogde slacht0ffer aan v*chtsport doet.

Hoewel de context van het incident niet bekend is, is te zien dat de roodharige jongen de eerste tik uitdeelt. Dit is eigenlijk niet de bedoeling als je v*chtsport beoefent, maar misschien wilde hij niet wachten totdat hij zelf de eerste tik kreeg.

De drie jongens blijken echter slechte kn0kkers te zijn en hun maaiende armbewegingen raken de jongen niet. Het lijkt bijna op een comedyshow, zo slecht zijn ze.

Het is te zien hoe de jongen zijn bel*gers een voor een vakkundig naar de grond tikt. 0mstanders die het incident filmen, lachen de drie kneuzen hard uit en wijzen erop dat ze allemaal zijn gepakt.

De jongen maakt zelfs een schijnbeweging waarvan een van de bel*gers zo schrikt dat hij bijna achterover valt.

Deze video is een voorbeeld van hoe v*chtsport nuttig kan zijn in bepaalde situaties. Hoewel gew*ld nooit de eerste optie zou moeten zijn, kan het soms nodig zijn om jezelf te verdedigen.

Door het beoefenen van v*chtsport, kan men de vaardigheden en technieken leren die nodig zijn om zichzelf te beschermen.

Het is belangrijk om te onthouden dat v*chtsport niet alleen gaat om het leren sla*n en sch0ppen, maar ook om het ontwikkelen van zelfvertrouwen, discipline en respect.

Door het beoefenen van v*chtsport kunnen mensen leren om hun emoties en impulsen onder controle te houden, wat kan helpen bij het vermijden van gew*ld.

Het is ook belangrijk om te onthouden dat v*chtsport niet bedoeld is om anderen te intim!deren of aan te vallen. Het is bedoeld om jezelf te verdedigen als dat nodig is.

Het is belangrijk om te weten wanneer je v*chtsport moet toepassen en wanneer je het moet vermijden.

Als je geconfronteerd wordt met gew*ld, is het belangrijk om te weten wat je moet doen om jezelf te beschermen.

Het kan nuttig zijn om een v*chtsport te beoefenen, maar het is ook belangrijk om andere strategieën te leren, zoals de-escalatie- en conflictbeheersingstechnieken. Het is ook belangrijk om hulp te zoeken bij de autoriteiten als dat nodig is.

Kortom, v*chtsport kan een nuttig hulpmiddel zijn bij zelfverdediging, maar het moet op een verantwoorde manier worden beoefend. Het is belangrijk om respect te hebben voor anderen.