-

Nieuwste

Gordon woedend op ex-verloofde Gavin: ‘Verlovingsring op bodem Amsterdamse haven’

Gordon reageert voor het eerst op het afspringen van zijn verloving met zijn 24 jaar jongere vriend Gavin Rozario. Op Instagram haalt hij ongemeen hard uit.

“Ik kwam erachter dat je alleen op zoek was naar rijke mannen als slachtoffer. Ik hoop dat gelukkig bent met het geld en nu mooie dingen voor jezelf kan kopen.”

De presentator kon een maand terug zijn geluk niet op. Zijn vriend Gavin, met wie hij sinds januari een setje vormde, had hem ten huwelijk gevraagd.

“Tegen al mijn verwachtingen in, ging mijn vriend op zijn knieën om me ten huwelijk te vragen. En nu kon ik niets anders zeggen dan ‘ja’. In alles weet hij bij mij de juiste snaar te raken en mij de liefde te geven waar ik zo naar verlangd heb. Omdat ik hier zo lang op heb gewacht.”

De twee zouden later dit jaar in het huwelijksbootje stappen. Plotseling werd de verloving onlangs beëindigd. De intieme foto’s van het koppel werden verwijderd en de verloving werd afgeblazen.

Nu postte Gordon een uitgebreide verklaring op zijn sociale media. Aanleiding daarvoor is een interview met Gavin in Privé. Daarin kwamen nogal wat sappige details over Gordon ter sprake.

“Ik wilde eerst niet reageren, maar aangezien je me valselijk beschuldigt, zal ik het moeten doen”, steekt Gordon van wal. Hij geeft mee dat hij nog altijd van Gavin houdt, maar dat er nu een keerpunt is gekomen.

Hij geeft ook toe dat ze elkaar leerden kennen via datingapp Grindr. “Maar we vonden het allebei chiquer om dat niet in de media te noemen. Van liegen is dus geen sprake, niet vertellen is iets anders.”

Gordon ontkent dat hij het huwelijksaanzoek zou hebben afgedwongen. “‘Ik zal geen verdere details over mijn privéleven vrijgeven, maar dat ik mijn huwelijksaanzoek zou hebben afgedwongen, is een flagrante leugen! We hebben er samen over gesproken en jij zei: ‘waar kan ik het beste een aanzoek doen?’ En ik zei dat de Malediven de meest romantische plek op aarde is! Jij hebt het geregeld!!!”

Gordon zegt dat Gavin vanaf dag één wilde trouwen. “Je kocht de ring zelf en regelde de fotograaf en het diner waar je mij zou vragen. We wisselden alleen foto’s uit van ringen die we mooi vonden. Je voorstel was een complete verrassing.”

Gordon was volgens Gavin niet minder dan een echte golddigger. “Toen ik erachter kwam dat je vooral op zoek was naar rijke, vermogende mannen als slachtoffer, zegt de foto met daddy hunter alles. Ik hoop dat je blij bent met het geld en nu zelf leuke dingen kunt betalen.”

De zanger en presentator zegt dat hij drie keer boos is geweest op Gavin, maar geen vinger naar hem heeft uitgestoken.

“Helaas kan ik je ring niet retourneren, omdat je geen goud naar Australië mag sturen, maar hij krijgt een mooi plekje hier op de bodem van de Amsterdamse haven. Mijn liefde was oprecht en je sms van een dag voordat je het uitmaakte ‘jij bent de man van mijn dromen’, zegt genoeg over je eigen mentale toestand.”

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder