-

Nieuwste

Gordon en Gavin gaan na een maand weer uit elkaar: ‘We hebben een bijzondere reis gemaakt’

Gordon en Gavin hebben de afgelopen maand een onvergetelijke reis gemaakt. Het stel heeft veel tijd met elkaar doorgebracht, zowat de hele wereld afgereisd, veel gezien en meegemaakt. Maar nu is het tijd om afscheid te nemen en terug te keren naar hun eigen steden.

Gordon en Gavin hebben samen de afgelopen maand doorgebracht, en het lijkt erop dat ze geen genoeg van elkaar kunnen krijgen.

Na hun verloving en avontuurlijke reis hebben ze hun tijd in Tokyo afgesloten en zijn ze op weg naar hun eigen steden. Gordon deelde een Instagrampost waarin hij zijn liefde voor Gavin en hun reisavontuur beschreef.

“Laatste dag in geweldig Tokyo met mijn lief… een maand 24/7 samen en morgen als verloofde terug naar onze eigen steden! Wat een reis hebben we gemaakt en zo leuk samen!”, schreef hij onder een reeks verliefde foto’s.

Hoewel het duidelijk is dat de twee verliefd zijn, is het nog niet bekend hoe de toekomst eruit zal zien voor het stel. Zullen ze elkaar weer opzoeken of is dit het einde van hun avontuur samen? Het is zeker dat Gordon weer helemaal in de wolken is en hij en Gavin hebben een onvergetelijke reis gemaakt.

Het nieuws over de reis van Gordon en Gavin heeft veel aandacht gekregen op social media en in de media. Fans zijn dol op het stel en wensen hen het beste toe.

Sommigen vinden het geweldig om te zien hoe ze de wereld hebben verkend en zijn verloofd. Anderen vinden het interessant om te zien hoe twee mensen zo verschillend kunnen zijn, maar toch zo goed bij elkaar passen.

Al met al was de reis van Gordon en Gavin een bijzondere ervaring voor beiden. Het is nog niet duidelijk wat de toekomst voor hen in petto heeft, maar één ding is zeker: ze hebben een reis gemaakt die ze nooit zullen vergeten. Hun avontuur heeft laten zien dat liefde overal kan worden gevonden, zelfs als je het niet verwacht.

Nieuwste

Eddie schrikt van de hoge rekening na bellen loodgieter voor verstopte gootsteen

Eddy Castro ontdekte afgelopen maandag dat zijn gootsteen verstopt was.

Hij besloot een loodgieter te bellen om het probleem op te lossen.

De loodgieter was binnen dertig minuten ter plaatse en had het probleem in twintig minuten verholpen. Echter, toen de factuur kwam, schrok Eddy van het bedrag.

Het was iets na 10 uur ’s ochtends op een maandag toen Eddy zijn computer opstartte en via Google op zoek ging naar een loodgieter om zijn verstopte gootsteen te verhelpen.

Hij had geen zin om uitgebreid onderzoek te doen en belde gewoon de eerste loodgieter die hij kon vinden, genaamd Loodgieter Service.

Een dame aan de telefoon beloofde snel hulp te sturen.

Binnen dertig minuten stond er al een persoon voor de deur, die met een gewone personenauto was aangekomen, wat suggereerde dat hij in de buurt woonde.

De loodgieter plaatste een pomp op de afvoer en binnen twintig minuten was het probleem opgelost.

Toen kwam de factuur: maar liefst 598,95 euro, die meteen betaald moest worden via een draagbaar betaalautomaatje.

Eddy was aanvankelijk opgelucht dat zijn probleem was opgelost, maar raakte vervolgens volledig verbijsterd door het hoge bedrag voor slechts twintig minuten werk.

De factuur vermeldde 150 euro voor materiaal, hoewel de gebruikte pomp slechts 50 euro kostte bij een doe-het-zelfwinkel.

Daarbovenop kwam een uurloon van 130 euro en nog eens 180 euro voor de interventie. Eddy vond dit bedrag buitensporig hoog voor de geleverde diensten.

Het rekeningnummer van Loodgieter Service bleek gekoppeld te zijn aan een schoonheidsspecialiste in Zwijndrecht, Nederland, en de onderneming op de factuur bleek zich in Lebbeke te bevinden, op 110 kilometer afstand van Eddy’s huis.

Eddy heeft een melding gedaan bij FOD Economie om anderen te waarschuwen voor dit soort ondernemingen.

Hij hoopt dat zijn ervaring anderen zal helpen om niet in dezelfde val te trappen en geen zaken te doen met Loodgieter Service.

Lees verder