Connect with us

Nieuwste

Extreem behaarde Jessica (37) heeft maar liefst vijf minnaars: ‘Wil zwanger worden’

Jessica (37) heeft een bijzondere bijnaam: ‘The Bearded Lady’. En dat heeft ze te danken aan het vele haar in haar gezicht.

Enige tijd geleden deed ze haar verhaal en sprak ze over haar lastige verleden. Zo probeerde haar ex-partner haar gezichtshaar in brand te steken.

Op dit moment heeft Jessica een zogenaamde polyamoreuze relatie. Ze is getrouwd met een gepensioneerde marinier en verder heeft ze nog eens vier minnaars.

In de VS werd Jessica een echte televisiepersoonlijkheid. Dat kwam omdat ze te zien was in de tv-show ‘Fre*k Show’ in 2012.

In het verleden was ze niet zo zelfverzekerd. Ze had een allesbehalve makkelijke jeugd. Jessica kreeg te maken met pesterijen en zat in een gew*lddadige relatie.

De vrouw lijdt aan PCOS en fibromyalgie. Haar vele gezichtshaar hangt samen met haar PCOS en andere problemen met haar gezondheid. Ze loopt ook mank als gevolg van mislukte corrigerende ingrepen.

Jessica onthult: “Ik heb altijd gezondheidsproblemen gehad, maar ben er nu pas achter gekomen dat ze allemaal met elkaar samenhingen. Ik had problemen met mijn rug en benen en er was ook steeds een opgeblazen gevoel en pijn.”

De vrouw vervolgt: “Er zijn dagen dat ik niet uit bed wil komen door de mist van fibromyalgie en depressie. Mijn hirsutisme houdt verband met PCOS.”

Ze vervolgt: “Sommige vrouwen krijgen dit probleem van hirsutisme pas na hun eerste kind.” Vroeger was ze niet zo blij met haar baard.

Vanwege de maatschappelijke druk scheerde ze hem regelmatig af. “Ik scheerde en plukte mijn haar en mijn vroegere partner probeerde zelfs mijn gezichtshaar te verbranden”, aldus Jessica.

“Er zitten nog steeds littekens onder mijn baard”, onthult de vrouw. Vanwege haar baard stond ze altijd in de schaduw van haar broers en zussen.

Algauw werd duidelijk dat ze heel anders was dan haar omgeving. Ze werd verschillende keren in een pleeggezin geplaatst.

“Het leidde me naar een leven van m*sbruik en huiselijk gew*ld. Ik werd zelfs twee keer tot een huwelijk gedwongen in een poging het probleem af te wentelen.”

“Met de gedachte dat als ik maar snel genoeg zwanger zou worden, het gewoon zou ophouden. Ik ben geslagen, m!shandeld, verstoten en verkr*cht.”

“Er is glas naar me gegooid door dronken toeristen toen ik in Las Vegas werkte”, onthult Jessica. “Nu heb ik een prachtig open huwelijk met een kleine groep van heel goede mensen.”

“De sks tussen ons poly-tribe is ongelooflijk, maar het is niet alles. De steun en liefde die we voor elkaar hebben gaat over wederzijds respect.”

Ze besluit: “Voor de zielen die door soortgelijke problemen in het leven gaan, weet dat ik er voor jullie ben en van jullie hou.”